Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
BEC

Informacije o ponudi: BEČ - JESEN 2019

BEČ - JESEN

5 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 31.10.2019.

CIJENA ARANŽMANA: 170€, HOTEL ANANAS 4*

 

Beč – prijestonica velikog carsta i umjetnosti, jedan od najintersantnijih i najvećih turističkih centara svijeta. Zadiviće Vas fantastičnom istorijom, arhitekturom, muzikom, tortama,… Na svakom koraku osjetićete moć i raskoš Habzburgškog carstva, kroz njegove monumentalne dvorce, muzeje, opere i pozorišta. Današnji, savremeni Beč jedan je jedan od najpoželjniji gradova za život.

1.dan – 31.10.2019. PODGORICA – BEČ Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama Hristovog vasksenja u 17:00h. Vožnja autobusom visoke turističke klase preko Hrvatske i Slovenije do Beča… noćna vožnja sa pauzama za odmor…

2.dan – 01.11. BEČ  Dolazak u Beč u podnevnim časovima. Smještaj u hotelu Ananas 4* (hotel koji se nalazi na odličnoj lokaciji, u širem centru grada). Slobodno vrijeme za odmor. Nakon odmora organizovani odlazak do centra grada i prvo upoznavanje sa Bečom. Nakon lagane šetnje u pratnji vodiča, slobodno vrijeme za individualna razgledanja i šoping (preporučujemo  Maria Hilfer Strasse – nabolja ulica za šoping u Beču).  Noćenje.

3.dan – 02.11. BEČ Doručak. Organizovani obilazak grada: Belvedere, Ring, Opera, Trg Marije Terezije, muzej Nacionalne istorije, Prirodnjački muzej, Parlament, Rathaus, Burgtheater, Votivkirche, Hofburg, Stephansdom, Kartner strasse… Slobodno vrijeme u centru grada za šetnju i dodatne obilaske i šoping. Preporučujemo posjetu Donauturmu– bečki toranj, gdje u kafe-restoranu sa panoramskim pogledom na grad možete uživati u pravoj bečkoj kafi ili originalnoj Sacher torti sa šlagom.  Noćenje.

4.dan – 03.11. BEČ Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakutativni obilazak čuvenog dvorca Schönbrunn. Razgledanje na daleko poznatih parkova ovoga dvorca, vidikovca Glorijete, soba Franca Jozefa I i Marije Terezije. Povratak u centar grada. Slobodno vrijeme za razgledanje ovog prelijepog grada, uz mogucnost odlaska do zabavnog parka Prater. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme (oko 20:00h), polazak za Crnu Goru. Noćna vožnja sa kratkim pauzama… 

5.dan – 04.11. PODGORICA Dolazak u Podgoricu u popodnevnim časovima. Kraj programa.

 

Cijena aranzmana uključuje:

-2 noćenja sa doručkom u Hotelu Ananas 4* u Beču (u 1/2 i 1/3 sobama)

-obilazci prema programu putovanja, usluge vodiča, organizacione troškove.

-prevoz novim modernim autobusima vise turističke klase na navedenim relacijama.

Cijena aranzmana ne uključuje:

-međunarodno zdravstveno osiguranje 5€ (obezbjeđuje agencija).

-Fakultativni obilazak dvorca Schonbrunn

 

Hotel Ananas 4* –  smješten je na 100 metara od stanice metroa Pilgramgase i na samo 5 minuta vožnje od Bečke državne opere u centru grada. Do glavne trgovačke ulice Marijahilferštrase, stiže se za samo 10 minuta hoda. Pored samog hotela prolazi gradska biciklistička staza (Wientalradweg). Pješačenjem možete stići za 5 minuta do popularne pijace Našmarkt, gdje ćete pronaći brojne tezge sa hranom. U hotelu je obezbeđen besplatan bežični internet.

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi organizatora putovanja KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO

Licenca Ministarstva turizma Srbije OTP 80/2014 od 22.12.2014

 

Posrednik u prodaji aranžmana: Gorbis Travel

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine