Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
LOS ANĐELES – LAS VEGAS  - NOVA GODINA

Informacije o ponudi: LOS ANĐELES – LAS VEGAS - NOVA GODINA

GORBIS TRAVEL & KONTIKI TRAVEL

SJEVERNA AMERIKA: LOS ANĐELES – LAS VEGAS

POLAZAK: 28.12.2019./ POVRATAK: 07.01.2020. 11 DANA (9 NOĆENJA) – AVIONOM

CIJENA ARANŽMANA: 1799 €

 

LOS ANĐELES: „Grad andjela“ smješten na širokom prostoru u južnoj Kaliforniji, okružen je prostranim planinama, dubokim dolinama, šumama, pustinjama i moćnim plavetnilom Tihog okeana. Saznajte zašto je toliko slavnih ličnosti odlučilo smjestiti svoje prebivalište baš u ovaj dio Kalifornije. Hollywood, svjetska fabrika filma i zabave, sinonim je za slavu. Njegova neodoljiva magija privlači milione posjetilaca u Los Andjelesu, sa željom da barem nakratko budu dio tog glamura. Prošetajte Hollywood bulevarom, Sunset Stripom i glamuroznim Rodeo Driveom, poznatom po brojnim umjetničkim galerijama i elegantnim trgovinama gdje kupuju slavni. Provedite dan na plaži - na Venice Beach-u možete posmatrati mlade i stare dok voze rolere, a na plaži Malibu surfere. U Universal filmskim studijima možete otkriti kako se stvara filmska magija. U blizini se smjestio i Disneyland, „najsretnije mjesto na svijetu“, gdje možete potražiti izgubljeno dijete u sebi.

LAS VEGAS: „kockarski raj“ i prijestonica zabave očekuje vas u glamuroznom ruhu! Blještave kockarnice, atraktivne predstave i dogadjanja, porodične atrakcije, prekrasni golf tereni, vrhunski restorani i butici, samo su dio onoga čime Las Vegas privlači one željne uzbuĎenja i avanture. Od svjetski poznatog Stripa, preko pješačke zone Downtowna s mnoštvom neonskih reklama i poznate ulice Fremont, Las Vegas nudi nezaboravan odmor i, s pravom, nosi titulu svjetske prijestonice zabave. Iako ga popularno zovu „Grad grijeha“, ne brinite - jer What happens in Vegas - stays in Vegas!

1.DAN 28.12. PODGORICA – PARIZ Polazak grupe sa aerodroma u Podgorici u 11:40h za Pariz. Dolazak u Pariz u 14:20h. PARIZ – LOS ANĐELES - Nakon završenih graničnih formalnosti ukrcaj na let za Los Anđeles koji je predviĎen u 18:10h. Dolazak na aerodrom u Los Anđelesu u 21:10h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

2.DAN 29.12. LOS ANĐELES - Dan predvidjen za obilazak „Grada Andjela“ u pratnji vodiča i to: Beverly Hills, Belle Air, Rodeo Drive, Hollywood, Šetalište zvijezda gdje su otisci stopala i dlanova poznatih svjetskih glumaca, Kineski teatar, Dolby teatar – nekadašnji Kodak teatar, Sunset bulevar... Večernji fakultativni odlazak na utakmicu NBA lige u Stejpls centar ( LA Lakers – Dallas Mavericks ). Na putu do Stejpls centra vidjećete Olvera ulicu – najstariji dio Los Anđelesa, zatim Meksički market, Volt Dizni koncertnu dvoranu koju je dizajnirao Frenk Geri, proći ćemo pored Gradske skupštine i zgrade policije Los Anđelesa koja će Vas podsjetiti na scene iz brojnih popularnih filmova – Supermen, Nemoguća misija i drugi... Nakon utakmice povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN 30.12. LOS ANĐELES – SAN DIJEGO Dan predvidjen za cjelodnevni fakultativni izlet do San Dijega – jednog od najljepših gradova Kalifornije u kojem se nalaze najveći vodeni kompleks posvećen morskom svijetu – Sea World kao i jedan od najljepših Zoloških vrtova na svijetu. TakoĎe vidjećete gradsko jezgro, zatim Balboa park, preći preko mosta Koronado na istoimeno ostrvo... U poslijepodnevnim časovima povratak u Los Andjeles. Noćenje. 

4.DAN 31.12. LOS ANĐELES Dan predvidjen za posjetu Univerzal studiju. Fakultativni obilazak jednog od najčuvenijih filmskih studija na svijetu - Universal Studio, gdje ćete otkriti tajne snimanja filmova. Preporučujemo popodnevno uživanje na promenadi u Santa Monici, mondenskom mjestu i jednom od bisera Kalifornije. U večernjim časovima preporučujemo neka od mjesta za doček Nove godine, kao što su brod Queen Mary (www.queenmary.com), Gladstones restoran u Malibu-u, The Basement tavern u Santa Monici... Doček Nove Godine. Noćenje.

5.DAN 01.01. LOS ANĐELES Dan predvidjen za posjetu nekom od zabavnih parkova: Disneyland ili Knott's Berry Farm ili nekom od brojnih shopping centara ( Citadel outlets, Camarillo premium outlets...) Noćenje.

6.DAN 02.01. LOS ANĐELES – LAS VEGAS U jutarnjim satima polazak ka Las Vegasu – gradu kocke, grijeha i provoda za odrasle. Po dolasku u Las Vegas predvidjen je smještaj u hotel. Las Vegas je nastao tek 1905. godine, a zvanje grada je dobio 1911. Najpoznatija ulica u gradu danas je Las Vegas bulevar, poznatiji kao „Strip“, dug 6,4 km. U ovoj ulici se nalazi najveći broj kazina, hotela, diskoteka i restorana. Las Vegas je postao grad gdje vrhunski svjetski kuvari otvaraju svoje restorane: Joel Robuchon u MGM-u, Sirio Maccioni u Le Cirque u Bellagiu, Andre Rochat u Alize at the Palms... Noćenje.

7.DAN 03.01. LAS VEGAS – KOLORADO KANJON Preporučujemo fakultativni cjelodnevni izlet do Kanjona rijeke Kolorado, jednog od Sedam svjetskih čuda i jedan od najdubljih kanjona na svijetu. Ekskurzija obuhvata i obilazak Huverove brane koja je proglašena za jedno od pet najvećih dostignuća u oblasti gradjevine u 20. tom vijeku. Obilazak kanjona Kolorado obuhvata i mogućnost helikopterske vožnje do korita same rijeke kao i šetnju po Grand canyon Skywalkkonstrukciji lociranoj na skoro 1500m iznad kanjona sa koje se pruža najljepši pogled na kanjon.Povratak u hotel u poslijepodnevnim časovima. Noćenje.

8.DAN 04.01. LAS VEGAS – KALIKO Dan predvidjen za individualne aktivnosti i šoping. Mogućnost fakultativnog izleta za Kaliko – Grad duhova gdje ćete moći vidjeti kako je izgledao jedan rudarski gradić krajem 19. vijeka sa autentičnim ambijentom poput onog iz kaubojskih filmova. U samom Vegasu preporučujemo da posjetite neki mjuzikl šou ili cirkusku predstavu (Jersey Boys ili Cirque de Soleil ) koji se održavaju u brojnim hotelskim dvoranama. U večernjim satima preporučujemo odlazak na koncert Paule Abdul u hotelu Flamingo. Noćenje.

9.DAN 05.01. LAS VEGAS Slobodan dan za individualne aktivnosti i šoping. Noćenje.

10.DAN 06.01. LAS VEGAS – LOS ANĐELES – PARIZ Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Los Andjelesu. Čekiranje i let za Pariz koji je predvidjen u 15:25h.

11.DAN 07.01. PARIZ – PODGORICA... dolazak u Pariz u 11:15h po lokalnom vremenu. Let za Podgoricu u 14:00h sa slijetanjem na aerodrom u Podgorici u 16:20h.

 

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U EURIMA:

Hoteli Double Tree by Hilton West, Side Los Angeles ili sliĉan, MGM Grand Las Vegas ili sliĉan, Noćenje, 1799 €, 720 € (Doplata za jednokrevetnu sobu).

VAŽNA NAPOMENA: Dozvoljena težina prtljaga na letovima je do 23kg, a za ručni do 7kg. Za svaki kg prekoračenja vrši se doplata na licu mjesta.

 

U cijenu putovanja je uracunato:

Prevoz avionom na relaciji Podgorica – Los Andjeles – Podgorica (Via Pariz),

-bus transfer Los Andjeles – Las Vegas – Los AnĎeles,

-transferi od aerodroma do hotela i obratno,

-5 noćenja u Los Andjelesu,

-4 noćenja u Las Vegasu,

-troškovi organizovanja i vodjenja putovanja.

 

U cijenu putovanja nije uracunato:

-Avio-takse 305 eura,

-fakultativni izleti,

-troškovi pribavljanja viza,

medjunarodno putno osiguranje,

kao i osiguranje od otkaza aranžmana koje se preporučuje.

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi organizatora putovanja KONTIKI TRAVEL doo

Licenca Ministarstva turizma Ministarstva Turizma Crne Gore broj 491.

 

Posrednik u prodaji aranžmana: Gorbis Travel

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine