Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
SPLIT - TROGIR - NOVA GODINA 2020

Informacije o ponudi: SPLIT - TROGIR - NOVA GODINA 2020

GORBIS TRAVEL & GALLILEO TRAVEL

SPLIT – TROGIR

3 DANA (2 NOĆI) – AUTOBUSOM, POLAZAK: 31.12.2019.

CIJENA ARANŽMANA: 125€

1.dan 31.12.2019. PODGORICA-SPLIT Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 07:00h. Polazak za Split, vožnja sa kraćim pauzama za odmor, autobusom turističke klase preko Herceg Novog, Dubrovnika… Dolazak u Split u poslijepodnevnim časovima (oko 15:00h). Smještaj u hotelu Bellevue 3* (hotel se nalazi na fantastičnoj lokaciji, na samoj Splitskoj rivi). Nakon kratke pause slijedi kratko upoznavanje sa centrom grada. Slobodno vrijeme za šetnju. Doček nove godine na trgu, koji se nalazi odmah ispred hotela, ili u nekom od brojnih klubova. SREĆNA VAM 2020. Noćenje.

2.dan 01.01.2020. SPLIT Doručak. Organizovani obilazak grada uz lokalnog stručnog vodiča: Dioklecijanova palata, Katedrala Sv. Dujma, Peristil, Grgur Ninski (bronzana skulptura djelo Ivana Meštrovića 1929.g), Narodni trg, Marmontova ulica i Prokurative, Hrvatsko narodno kazalište, Muzej grada Splita…Slobodno vrijeme za šetnju i individualni obilazak grada. Noćenje.

 3.dan 02.01.2020. SPLIT – TROGIR Doručak. Polazak ka Trogiru, gradiću pod kulturnom zaštitom UNESCO-a. Trogir je nastao na mjestu grčkog naselja Tragurion i prepun je građevina koje svjedoče o njegovoj bogatoj istoriji. Tu se nalazi Katedrala s portalom majstora Radovana, Gradska Loggia iz 15.v., Palata Ćipiko, Gradska vijećnica, kao i benediktinski samostan iz 1064. u kojemu se čuva grčki reljef boga Kairosa (boga srećnog trenutka ). Obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za šetnju I individualno razgledanje. U dogovoreno vrijeme, polazak za Crnu Goru. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim časovima. Kraj programa.

 

Cijena aranžmana obuhvata : 

-prevoz autobusom turističke klase na navedenim relacijama, plaćene putarine

-obilasci prema programu – organizacioni troškovi – usluge vodiča

-2 noćenja sa doručkom u Splitu, Hotel BELLEVUE 3* – strogi centar grada

-medjunarodno zdravstveno osiguranje

 

Cijena aranžmana ne obuhvata:

-individualne troskove.

 

Dokumentacija potrebna za putovanje:

-Pasoš,

-Datum rođenja i br.pasoša dostaviti agenciji najdalje dva dana pred put

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi organizatora putovanja Agencije GALLILEO

Licenca Ministarstva turizma Crne Gore br. 12 

 

Posrednik u prodaji aranžmana: Gorbis Travel

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine.