Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
OHRID - NOVA GODINA 2020

Informacije o ponudi: OHRID - NOVA GODINA 2020

GORBIS TRAVEL & GALLILEO TRAVEL

OHRID

4 DANA – 3 NOĆ - AUTOBUSOM :POLAZAK: 31.12.2019.

CIJENA ARANŽMANA: od 100€ do 130€

Agencija Gallileo tradicionalno najveću grupu za Novogodišnje praznike ima za Ohrid. I ove godine obezbijedili smo Vam odličan, provjereni smještaj koji ima izvanrednu poziciju. Makedonci su sjajni domaćini i naše putnike doživljavaju kao prijatelje. Njihova kuhinja je sjajna, cijene su i dalje povoljne pa je dobar provod zagarantovan. Naši putnici su se predhodnih godina odlično provodili pa smo sigurni da će tako biti i ove godine.

31.12.2019. PODGORICA – OHRID Polazak iz Podgorice ispred Hrama u 06.30h autobusom turističke klase. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj do Skadra. Pauza za odmor u restoranu Univers. Nastavak putovanja zaobilaznicom pored Tirane, Elbasana i graničnog prelaza Ćafasan do Ohrida, sa kraćim pauzama za odmor.Dolazak u Ohrid u popodnevnim casovima, ulazak u smjestaj i krace vrijeme za odmor. Setnja Ohridom i upoznavanje sa znamenitostima centra grada.Slobodno vrijeme. Uveče odlazak na fakultativni DOČEK NOVE GODINE u restoran ili klub. Srecna Vam Nova 2020.godina.

01.01.2020. OHRID Organizovan obilazak Ohrida u pratnji licenciranog lokalnog turističkog vodiča.Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava-sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i stari grad koji je pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima. Po dogovoru, mogucnost zajednickog izlaska i druzenja. Noćenje.

02.01.2020. OHRID Organizovani fakultativni izlet Sveti Naum-Biljanini izvori. Putovanje do Svetog Nauma, popularnog izletišta u čijoj se blizini Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Obilazak manastira koji je osnovao Sveti Naum 895. godine. Povratak u Ohrid, sa usputnim obilaskom Biljaninih izvora. Slobodno vrijeme za odmor. Po dogovoru, mogucnost zajednickog izlaska i druzenja.  Noćenje.

03.01.2020. OHRID – PODGORICA Napuštanje smjestaja i polazak ka Tirani u 11.00 casova. Pauza u velikom trznom centru TEG (Tirana) u trajanju od dva sata. Nastavak putovanja za Crnu Goru.. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima.

SMJEŠTAJ KATEGORIJA CIJENA USLUGA
Vila Veron 4* 100€ Smještaj
App Vila Volkan 4* 115€ Smještaj
Vila DEA 4* 115€ Smještaj
Hotel LEBED 3* 130€ N/D(švedski sto)

 

 

Cijena aranžmana obuhvata:                                                                

-Prevoz autobusom turističke klase                                                           

-Tri noćenja u izabranoj vili/hotelu                                                           

-Obilaske prema programu putovanja                                                       

-Usluge turističkog vodiča

 

Cijena aranžmana ne obuhvata:

-Individualne troškove

- Izlet Sveti Naum-Biljanini izvori (10€)

-Svečani docek Nove 2020.godine

 

Opis smještaja:

Svi smještajni kapaciteti u ovoj ponudi nalaze se u centru grada,na 500 metara od šetačke zone(10 minuta hoda). Agencija Gallileo koristi ove vile i hotel već godinama i svi nasi putnici su veoma zadovoljni smjestajem.

Apartmani VOLKAN nalaze se u novoj zgradi u Partizanskoj ulici, u centru Ohrida, na 5 minuta od Ohridskog jezera i desetak minuta od šetačke zone. Svi apartmani imaju dvije sobe: spavaću i dnevnu sa opremljenom kuhinjom, klima uređajem, balkonom i kupatilom. www.booking.com/hotel/mk/volkan-apartments.sr.html

App Vila VERON nalazi se na samo 100 metara od Ohridskog jezera u okviru grada Ohrida, koji je dio Uneskove kulturne baštine; hotel nudi sobe sa modernim crno – bijelim enterijerom. Besplatan bežični internet je na raspolaganju u cijelom hotelu. www.villaveron.com

Vila DEA Smješten na samoj obali jezera, na svega 200 metara od centra grada, hotel Villa Dea nudi prvoklasni smeštaj sa modernim, enterijerom i divnim pogledom na jezero. Hotel Villa Dea najbolji smještaj u Ohridu sa pogledom na jezero. www.deatours.com.mk

Hotel LEBED  – hotel sa odličnom lokacijom, na samo 20 metara od Ohridskog jezera, a za 5 do 10 minuta hoda stižete do strarog gradskog jezgra Ohrida. Hotel je kompletno renoviran 2011 godine. Sobe sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima i kupatilo sa tuš kabinom i toaletom. Pojedine sobe imaju balkon, a svim gostima na raspolaganju je besplatan bežični internet.    

 

FAKULTATIVNI DOCEK NOVE GODINE :

-TINO PUB – ODLIČAN PUB, SA POP ROK MUZIKOM UŽIVO. CIJENA SA 3 PIĆA PO IZBORU: 20 EURA

-RESTORAN BELVEDER- JEDAN OD NAJBOLJIH NACIONALNIH RESTORANA U CENTRU OHRIDA SA ETNO MUZIKOM UŽIVO. CIJENA: 45€  (KOMPLET VEČERA i KONZUMACIJA PIĆA PO IZBODU U IZNOSU OD 10 EURA )

MOLIMO PUTNIKE DA SE ZA DOČEK NOVE GODINE, PRIJAVE PRILIKOM REZERVACIJE ARANZMANA. 

 

Dokumentacija potrebna za putovanje: LIČNA KARTA ILI PASOŠ

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi organizatora putovanja Agencije GALLILEO

Licenca Ministarstva turizma Crne Gore br. 12 

 

Posrednik u prodaji aranžmana: Gorbis Travel

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine.