Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
PARIZ - NOVA GODINA 2020

Informacije o ponudi: PARIZ - NOVA GODINA 2020

GORBIS TRAVEL & KONTIKI TRAVEL 

PARIZ

POLAZAK: 31.12.2019, 5 DANA - AVIONOM

CIJENA ARANŽMANA: 459€

Montenegro Airlines (jutarnji odlazak, poslijepodnevni povratak)

Rijeka Sena, čije se obale nalaze na Uneskovoj listi svjetske baštine, protiče kroz središte prostrane metropole u kojoj živi dvanaest miliona ljudi, što govori o ogromnom nacionalnom i međunarodnom značaju Pariza. Na beskrajnoj listi obilježja ovog grada nalaze se katedrala Notr Dam, Ajfelova kula, Trijumfalna kapija, Jelisejska polja, bazilika Svetog srca, Palata invalida, Panteon, Opera Garnije, Veliki luk. Ovom spisku mogu se pridodati i muzeji kao što su Luvr, Nacionalni muzej savremene umjetnosti, muzej Orsej. Treba pomenuti i poznate četvrti kao što je Riv Goš – lijeva obala Sene, Fobur Sen Onore, Opera, Monmartr, Lez Al, Latinska četvrt, Monparnas. Svi koji su bili u Parizu znaju da vas na svakom koraku očekuje nezaboravno iskustvo.

1. dan PODGORICA - PARIZ Polazak sa aerodroma Podgorica za Pariz u 10:20h. Po slijetanju na aerodrom, transfer do hotela uz panoramsko razgledanje grada u pratnji stručnog vodiča i to: Trijumfalna kapija, Jelisejska polja, Opera, Trg Vendom sa čuvenim hotelom Ric, Luvr, Invalidi, Trokadero... Nakon obilaska odlazak do hotela, smještaj i slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Doček Nove godine!!! Noćenje.

2. dan PARIZ Doručak. Odlazak u razgledanje grada: Montmartr, crkva Sakr Ker, Pigal, trg Ter... Zatim obilazak katedrale Notr Dam, Latinske četvrti. Slobodno poslijepodne za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog odlaska na večernje krstarenje rijekom Senom gdje se pred Vama smjenjuju najljepši mostovi Pariza. Noćenje.

3. dan PARIZ Doručak. Mogućnost odlaska do Ajfelovog tornja. U poslijepodnevnim satima mogućnost fakultativne posjete muzeju Luvr gdje ćete vidjeti najčuvenija umjetnička djela: Mona Liza, Nika sa Samotrake, Miloska Venera... Slobodan ostatak dana za individualne aktivnosti. Noćenje.

4. dan PARIZ Doručak. Nakon doručka fakultativni odlazak u zabavni park – Diznilend, cjelodnevni boravak u parku sa posjetom Kući straha i Piratskom naselju. Tu su takođe i čuveni rolerkosteri: Indiana Jones, Space Mountain. Povratak u hotel u večernjim časovima. Mogućnost fakultativnog odlaska u jedan od najčuvenijih kabarea na svijetu Mulen Ruž.

5. dan PARIZ - PODGORICA Doručak. Nakon doručka slobodno vrijeme do polaska grupe iz hotela na aerodrom. Let iz Pariza po redu letjenja u 15:00h. Kraj programa!

 

U cijenu putovanja je uračunato:

-Prevoz avionom na relaciji Podgorica – Pariz - Podgorica,

-transferi autobusom aerodrom – hotel – aerodrom,

-smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom (samoposluživanje),

-panoramsko razgledanje grada sa lokalnim vodičem,

-usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja.

 

 

U cijenu putovanja nije uračunato:

Avio-takse na letu kompanije Montenegro Airlines u iznosu od 147 €, (plaćaju se u agenciji),

-fakultativni troškovi i troškovi ulaznica za lokalitete koji se posjećuju,

-međunarodno putno osiguranje (4,60 €), a ni osiguranje od otkaza putovanja.

 

FAKULTATIVNI IZLETI:

Muzej Luvr Muzej Luvr

Jedan od najvećih i najpoznatijih muzeja na svijetu. Otvoren je 1793. godine, a nalazi se u istoimenoj palati koja je izgrađena u 12. vijeku. Sada se u muzeju Luvr nalazi oko 380.000 predmeta, a od toga 35.000 jesu predmeti koji datiraju iz perioda praistorije do 19. vijeka. Kolekcija muzeja znatno je uvećana u Napoleonovo vrijeme i u vrijeme vladavine Luja XVIII i Šarla X, a dosta zbirki su poklon i donacija muzeju. Luvr je najposjećeniji muzej na svijetu koga radnim danima posjeti u prosjeku 15 000 turista na dan, od čega su 65% strani turisti. Obilazak muzeja Luvr iznosi 50 € po osobi. Cijena uključuje ulaznicu u muzej od 15 € i rezervaciju termina za grupe sa uslugom stručnog vodiča na našem jeziku, licenciranog od muzeja, u iznosu od 35 €. Predviđeno vrijeme grupnog obilaska muzeja traje oko 90 minuta. Cijena obilaska za djecu do 18 godina iznosi 20 €.

Krstarenje Senom

Krstarenje Senom panoramskim brodom je najljepsi način da se Pariz dozivi na romantični način. Cijena izleta iznosi 16 € za odrasle osobe i 8 € za djecu do 12 godina. Krstarenje traje 80 minuta.

Zabavni park Diznilend

Diznilend u Parizu je jedan od pet Diznilend parkova u svijetu. Nalazi se u predgrađu Pariza, na 45 minutavožnje od centra Pariza. Sastoji se od dva zasebna dijela – Diznilend parka ( Disneyland Park) i Dizni studija (Disney Studio). Izlet obuhvata cjelodnevni boravak u parku sa posjetom Kući straha, Piratskom naselju, vožnju rolokousterima: Indiana Jones, Space Mountain, Big Thunder Mountain... Cijena izleta za odrasle iznosi 100 €, dok je za djecu do 11 godina 80 €. Cijena obuhvata prevoz do parka i ulaznicu za Diznilend park (Disneyland Park).

Kabare Mulen Ruž

Jedan od najpoznatijih noćnih klubova i kabarea na svijetu izgrađen je 1889. godine. Nalazi se u čuvenom boemskom dijelu grada Monmartru i na samom krovu ima veliku imitaciju crvene vjetrenjače. U roku od samo nekoliko decenija Mulen ruž postaje popularna turistička destinacija u kojem su na programu razne muzičke predstave (od toga najpoznatiji ples kan-kan). U enterijeru preovlađuje retro-dekor iz 19.vijeka što lokalu daje onaj čuveni boemski izled. U Mulen Ružu su nastupali mnogi umjetnici, kao što su: La Guli, Žozefina Beker, Frenk Sinatra, Iv Gilber, Edit Pjaf i drugi. Cijena ulaznice za odrasle iznosi 118 €, a za djecu od 6 do 12 godina je 60 €. Cijena uključuje ulaznicu u kabare i jednu bocu šampanjca za dvije osobe.

NAČINI PLAĆANJA:

-avans od najmanje 40% od ukupne cijene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana prije polaska na put.

-kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi organizatora putovanja KONTIKI TRAVEL doo

Licenca Ministarstva turizma Ministarstva Turizma Crne Gore broj 491.

 

Posrednik u prodaji aranžmana: Gorbis Travel

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine