Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
msc

Informacije o ponudi: LJETO 2020

Šarm veličanstvenog Sjevera
 
Od Britanskih ostrva do Skandinavije, preko baltičkih država i Rusije, čeka vas nevjerovatno putovanje s MSC Krstarenjima koja predlažu zanimljive i neobične itinerere za istraživanje nekih od najudaljenijih i najočuvanijih područja planeta gdje priroda pokazuje svu svoju raskoš. Od polarne svjetlosti do spektakularnih prizora poput norveških fjordova, krstarenje postaje jedinstveno iskustvo​ uz plovidbu pored čarobnih dvoraca  ispod ponoćnog sunca, između jednih od najfascinantnijih gradova na svijetu, Hamburga, Helsinkija, Stockholma, Amsterdama, Tallinna i Sankt-Peterburga te malenih, pitoresknih zaseoka kao što su Warnemünde u Njemačkoj te Stavanger i Molde u Norveškoj, pa sve do mitskog Nordkappa​ kojeg od Sjevernog pola dijeli samo ostrvo Svalbard na Arktičkom okeanu. 
 

ORGANIZUJEMO PO VAŠEM ZAHTJEVU AVIO PREVOZ, LOKALNI TRANSFER DO LUKE KAO I HOTELSKI SMJEŠTAJ!

Cijena uključuje: krstarenje po programu luksuznim brodom MSC Preziosa za smještaj u ½ kabini, smještaj u izabranoj kategoriji kabine (tuš/WC, klima uređaj, sef, fen za kosu, TV, peškiri) prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, užine, ponoćni buffet), kafa, čaj, voda, hladan čaj tokom obroka, neki od sokova tokom doručka. Sve zabavne programe i animaciju na brodu, ulaz u casino i diskoteku, dječiju animaciju, korišćenje bazena i barova na njima,teretane i drugih sportskih sadržaja.

Piće se uvijek plaća posebno, a za doručak i ručak kafa, čaj i sokovi u restoranu uključeni su u cijenu. Cijena kafe u barovima kreće se od cca 0,95 EUR do cca 1,60 EUR, alkoholna i bezalkoholna pića kreću se od cca 2,50 EUR do cca 6 EUR (kokteli i sl.) itd.

Svaku noc na raspolaganju su raznovrsni programi, te možete učestvovati u nizu aktivnosti koje organizuje osoblje broda, počevši od zabavnih i šaljivih pozorišnih predstava do takmičenja raznih plesova, karaoka, kvizova, zabavnih igara, kasina itd.  Preko dana može se učestvovati u jednom od brojnih izleta koji su u ponudi u lukama, kupati se u bazenu i sunčati na ležaljkama, igrati tenis, mini-golf, vježbati u teretani i sl. Obaviještenja o  svim dnevnim aktivnostima osoblje dostavlja svakodnevno u kabinu u obliku brošure, a o istima se možete informisati putem interaktivnog monitora u kabini odabirom željene rubrike.

Cijena ne uključuje: Lučke takse u iznosu od 140 € po osobi; napojnice u iznosu od 10€ po osobi po danu, za djecu od 2godina do 12 godina 5€ / plaćaju se na brodu / ličnu potrošnju (alkoholnih i svih drugih pića, koje naručujete u baru/restoranu; uslugu perionice odjeće, zdravstvenih tretmana i tretmana ljepote, frizerskog salona, telefonskih poziva, interneta); fakultativne izlete.

*Plaćanje na brodu se obavlja preko brodske kartice, koja je ujedno i ključ kabine te identifikacijsko sredstvo kod svakog izlaska i povratka na brod. Prilikom ukrcaja i čekiranja na recepciji ostavljate polog (gotovinski ili s bianco slip kreditne kartice) za koji procijenite da je dovoljan za vrijeme boravka na brodu (gotovinski polog se može kasnije dodatno povećati, odnosno višak pologa će biti vraćen na kraju krstarenja). Na našim brodovima se prihvaćaju Diners, Master Card, Amex i Visa kartice.

 

*Unutrašnja kabina: 139€ (Bella), 159€ (Fantastica), 

*Prozorska kabina: 169€ (Bella), 189€ (Fantastica), 

*Balkonska kabina: 199€ (Bella), 219€ (Fantastica), 469€ (Aurea)

*Aparman Aurea: 539€

MSC Yacht Club

*DELUXE APARTMAN: 659€

*APARTMAN ROYAL: 1059€

Lučke takse: 40€

 

CIJENE SU PODLOŽNE PROMJENAMA U REZERVACIONOM SISTEMU

Važe opšti uslovi putovanja agencije Gorbis Travel i kompanije MSC Cruises koje ćete dobiti u našim poslovnicama.

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine.