Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
Započnite sanjati svoje novo krstarenje

Informacije o ponudi: Započnite sanjati svoje novo krstarenje

MORE? UVIJEK!
Ukrcajte se na brod i otkrijte zapadni i istočni Mediteran brodovima
MSC Grandiosa i MSC Magnifica

 

UKRCAJ JE MOGUĆ SAMO ZA PUTNIKE IZ ZEMALJA SCHENGENA!

 

Od jedne porodice drugoj, uskoro će MSC kruz kompanija biti spremna iskazati dobrodošlicu na brodu tokom ljetne sezone krstarenja prelijepim Mediteranom - regijom koja je dio našeg nasljeđa, korijena i pomorske tradicije.

 

Uzimajući u obzir situaciju u kojoj smo se svi našli, možete biti sigurni da će se MSC kruz kompanija brinuti o vama i da će vaše zdravlje i sigurnost staviti uvijek na prvo mjesto, stoga su i predstavili nove mjere na njihovim brodovima. Ove nove procedure omogućavaju vam dijeljenje ljubavi prema krstarenju i moru te unose radost u svaki novi dan.  

 

MSC Cruisesova dva moderna broda - MSC Grandiosa i MSC Magnifica - zaploviće Mediteranom ovog ljeta 16. i 29.8.2020. godine. Oba itinerera pažljivo su odabrana, ne samo u odnosu na izbor luka (smanjujući potrebu za korištenjem javnog prevoza i letova) već i kako biste mogli uživati u onome što Mediteran može ponuditi. 

 

MSC Grandiosa – najnoviji brod MSC flote - započeće nezaboravno krstarenje od sedam noći zapadnim Mediteranom, posjecivajuci italijanske luke Genovu, Civitavecchiju/Rim, Napulj, Palermo i Maltu (La Valletta). Iskoristite odličnu priliku upoznati i doživjeti jedinstvene destinacije Italije i Malte u društvu vaših prijatelja ili porodice brodom koji nudi pravu kvalitetnu uslugu, opuštene atmosfere i bijega od svakodnevice. 

 

MSC Magnifica - zaploviće u trajanju od 7 noći istočnim Mediteranom pojećivajuci italijanske luke Bari i Trst, grčke luke Krf, Katakolon (Olimpija) i Pirej (Atena). Ovo je odlična prilika za upoznavanje dvaju kulturno jedinstvenih italijanskih gradova uz razgled grčkih destinacija koje morate jednom u životu posjetiti.  

 

UKRCAJ JE MOGUĆ SAMO ZA PUTNIKE IZ ZEMALJA SCHENGENA!