Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
msc lirica

Informacije o ponudi: Šarm veličanstvenog Mediterana

Najljepši muzej na otvorenom

Krstarenje Mediteranom s MSC kompanijom znači susret s najboljim od kulture, tradicije i spomenika koji godinama krase njegove obale.

Ovo krstarenje nudi mogućnost posjeta i učenja o državama i ljudima uz more, kao i njihove istorije, baš kao što su to nekada davno činili antički pomorci ploveći iz Italije do grčkih ostrva.
 
8 dana iz/do Ankone
na brodu »MSC Lirica«
 
Unutrašnja kabina: 339EUR
Prozorska kabina: 489EUR
Balkonska kabina: 889EUR
Suite: 1289EUR
*cijene već od po osobi u dvokrevetnoj kabini
 
Cijena krstarenja uključuje:Krstarenje po odabranom itinereru, smještaj u odabranoj kabini (sa tuš/WC, klima, sef, TV, fen, peškiri), puni pansion sa raznovrsnim jelima, voda i kafa sa aparata, čaj, užina, kapetanova gala večera sa posebnim menijem, raznovrsne dnevne i večernje aktivnosti i zabavni program na brodu (mogući su dodatni troškovi), sadržaji na brodu: bazeni i ležaljke na brodu, jacuzzi, fitness centar, diskoteka, pozorište... (mogući su dodatni troškovi), usluga ukrcaja i iskrcaja ličnog prtljaga, lučke takse.
 
Cijena krstarenja ne uključuje: Napojnice za brodsko osoblje (service charges, gratuities) su obavezne i plaćaju se na brodu, individualni troškovi, troškovi prevoza do i od luke ukrcaja/iskrcaja, konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića, napitaka i sladoleda (ukoliko nije navedeno), hrana i piće u specijalnim restoranima (ukoliko nije navedeno), lična potrošnja (telefonski pozivi i internet, fotografije profesionalnih fotografa na brodu, usluga perionice rublja, zdravstveni i tretmani ljepote, usluga frizerskog salona), fakultativni izleti, usluge medicinskog centra, polisa putnog zdravstvenog osiguranja, troškovi izdavanja svih potrebnih viza.
 

Organizator putovanja: MSC Cruises

Važe opšti uslovi putovanja agencije Gorbis Travel i kompanije MSC Cruises koje ćete dobiti u našim poslovnicama.

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine.