Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
DUBAI - PROLJEĆE I LJETO 2021.

Informacije o ponudi: DUBAI - PROLJEĆE I LJETO 2021.

DUBAI - PROLJEĆE I LJETO 2021.- POLAZAK IZ BEOGRADA

6 dana/5 noći, 8 dana/7 noći

CIJENA ARANŽMANA: 549

 

Zakoračite u ono što nas čeka već sjutra. Doživite čaroliju arapskog svijeta, otputujte u Dubai... Uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli Persijskog zaliva fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Uostalom, nigdje kao u Dubaiju nećete doživeti tako uzbudljiv spoj tradicije i modernog. Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od pjeskovitih plaža od kojih je najljepša ona s imenom Džumeira, zadiviće vas nestvarnim enterijerima i bogatstvom sadržaja. Za kupoholičare Dubai je „banja“ u kojoj se šoping groznica više nego uspješno leči jednako u tradicionalnim sukovima kao i modernim tržnim centrima. Apsolutno ekskluzivni Dubai, ali i sve u Ujedinjenim Arpaskim Emiratima, odiše bogatstvom i futurističkom formom. U ovom svijetu ima mjesta i za Vas ukoliko se odlučiti da u aranžmanu, pre drugih, zakoračite u ono što sve nas čeka već sjutra...

 

PROGRAM PUTOVANJA 

1. DAN BEOGRAD - DUBAI Let iz Beograda za Dubai kompanijom Fly Dubai po redu letenja(FZ 746). Dolazak u Dubai. Transfer do hotela. Noćenje.

2.-5. ili 7. DAN DUBAI Doručak. Slobodno vrijeme predvidjeno za fakultativne izlete i individualne aktivnosti. Noćenje.

6. ili 8. DAN DUBAI - BEOGRAD Doručak.Odjava iz hotela. Transfer do aerdroma. Polijetanje za Beograd po redu letenja kompanijom Fly Dubai (FZ 745).

 

OPŠTE INFORMACIJE HOTELA NOVOTEL DUBAI AL BARSHA 4*

*Blizu tržnog centra Mall of The Emirates i metro stanice

Položaj: Novotel Al Barsha je hotelski kompleks namenjen svim tipovima gostiju. Odlično je lociran u odnosu na turističke tačke grada, a lokacija je jako pogodna i ljudima koji odlaze u Dubai radi poslovnih obaveza. Nalazi se na početku Al Barshe i od Mall of The Emirates-a udaljen je oko 1,5 km. Suk Medinat, atraktivan dio grada sa tradicionalnim bazarom, kafeterijama i prelijepim pogledom na čuveni hotel Burj el Arab, udaljen je oko 5 km.

Sadržaj: Spoljašnji bazen na krovu hotela, sauna, parno kupatilo i fitness centar, restoran, dva bara, svakodnevni šatl busevi do najbližih tržnih centara (besplatno), mini-klub za decu, mogućnosti pranja i peglanja veša (uz doplatu), Wi-Fi internet konekcija.

Smještaj: Superior sobe namijenjene su za smještaj dvije osobe i veličine su 29m2. Sve imaju: kupatilo sa bademantilima i toaletnim priborom, fen za kosu, mini-bar (uz doplatu), TV, telefon, sef, klima uređaj, besplatnu Wi-Fi internet konekciju.

Usluga: Noćenje sa doručkom, švedski sto.

 

Pored navedenog, moguće je rezetvisati širok izbor drugih hotela sa 4 i 5*.

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi organizatora putovanja Gorbis Travel

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine