Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
LJETO 2021: NOVI I AŽURIRANI ITINERERI MEDITERANOM I EVROPOM

Informacije o ponudi: LJETO 2021: NOVI I AŽURIRANI ITINERERI MEDITERANOM I EVROPOM

MSC CRUISE LJETO 2021: NOVI I AŽURIRANI ITINERERI MEDITERANOM I EVROPOM PONUDIĆE GOSTIMA MSC CRUISESA BROJNE MOGUĆNOSTI ZA ODMOR NA MORU

 

  • Itinereri odražavaju najnovije informacije vezane uz otvaranje luka i dostupnost turističkih atrakcija u destinacijama koje brodovi posjećuju
  • Dodatne ukrcajne luke dostupne su za sve brodove kako bi gosti što lakše došli do broda; samo na Mediteranu do 15 ukrcajnih luka
  • Kompanija MSC očekuje da će uskoro obogatiti ove itinerere i objaviti dodatne u narednim sedmicama kada druge luke i turističke destinacije postanu dostupne
  • Novi doživljaj na privatnoj plaži u Tarantu, Apulija, ekskluzivno za goste broda MSC Seaside
 

Ženeva, Švajcarska, 15.04.2021. - MSC Cruises je objavio nove i ažurirane itinerere Mediteranom i Evropom za nadolazeću ljetnu sezonu, nudeći gostima brojne mogućnosti za odmor. Brodovi će na ovim potvrđenim itinererima ploviti pod zaštitom vodećeg zdravstveno-sigurnosnog protokola u industriji koji je omogućio sigurnu plovidbu Mediteranom za preko 60.000 gostiju MSC Cruisesa od 8. mjeseca 2020.

Gianni Onorato, izvršni direktor MSC Cruisesa, je rekao: Danas imamo jasniju sliku koje evropske destinacije i luke će biti otvorene početkom ljeta i to smo u potpunosti primijenili u našem prvom nizu novih i ažuriranih itinerera za nadolazeću sezonu kako bi gosti mogli rezervisati svoj odmor s punim povjerenjem. Čitav tim MSC Cruisesa i ja se radujemo što ćemo dočekati naše stalne i nove goste na jednom od naših brodova koji će ploviti ovog ljeta te što ćemo im imati priliku pružiti nezaboravan, opuštajući i, povrh svega, siguran odmor.“

„Osim toga, siguran sam da ćemo u narednim tsedmicama biti u mogućnosti dodatno obogatiti neke od objavljenih itinerera te uključiti više brodova kako se luke i turističke destinacije, naročito u Španiji i Francuskoj, budu otvarale za brodove i posjetitelje.
U nastavku slijedi popis potvrđenih itinerera MSC Cruisesa za ovo ljeto, a koji su sada dostupni za rezervacije.

Mediteran

   
Tri broda na zapadnom Mediteranu će posjećivati Italiju i Maltu 
MSC Grandiosa će nastaviti ploviti svojim sadašnjim 7-noćnim itinererom posjećujući talijanske luke: Genovu, Civitavecchiju (Rim), Napulj, Palermo te Vallettu na Malti. Ovom itinereru će biti pridodate španske luke Valencia i Barcelona čim bude potvrđena njihova dostupnost.

MSC Seaside će započeti s plovidbom 01.05. isplovljavajući iz Genove i posjećujući nove luke – Sirakuzu na Siciliji i Taranto u Apuliji uz uplovljavanje u Civitavecchiju (za posjet Rimu) i Vallettu na Malti. Brodski itinerer će biti obogaćen francuskom lukom Marseille čim se potvrdi njezina dostupnost.

Vezano uz brod MSC Seaside, pored niza zaštićenih izleta osmišljenih za ovaj itinerer, MSC Cruises će predstaviti i poseban doživljaj na privatnoj plaži u Tarantu, ekskluzivno za goste ovog broda. Dan proveden na plaži važan je dio ljetnog odmora, a gosti broda MSC Seaside će imati priliku opustiti se na pješčanoj plaži uz bistro Jonsko more.

MSC Seashore će se krajem 7. mjeseca pridružiti floti MSC Cruisesa i postati najnovijom perjanicom, a od 01.08. do 31.10. će nuditi 7-noćna krstarenja posjećujući italijanske luke Genovu, Napulj i Messinu, Vallettu na Malti, Barcelonu u Španiji te Marseille u Francuskoj.


Tri broda na istočnom Mediteranu će posjećivati Italiju, Grčku, Hrvatsku i Crnu Goru

MSC Cruises će u nadolazećoj ljetnoj sezoni rasporediti tri broda u ovu popularnu regiju uz različite itinerere istočnim Mediteranom s ukrcajnim lukama: Trst, Venecija i Bari u Italiji te Atina u Grčkoj. Brodovi će posjećivati neke od najljepših grčkih ostrva, Kotor u Crnoj Gori te Dubrovnik i Split u Hrvatskoj. 

MSC Orchestra će zaploviti 05.06. uz mogućnost ukrcaja u Veneciji subotom ili Bariju nedjeljom, a zatim će posjećivati grčka ostrva Krf i Mykonos te Dubrovnik u Hrvatskoj.

MSC Splendida će započeti s plovidbom 12.06. s ukrcajem u Trstu subotom ili Bariju utorkom, a uplovljavaće u Dubrovnik (Hrvatska), Krf (Grčka) i Kotor (Crna Gora).

Ponudu krstarenja istočnim Mediteranom zaokružiće MSC Magnifica koja plovi od 20.06. s ukrcajem u Veneciji nedjeljom, Bariju ponedjeljkom i Pireju (Atena) srijedom, a posjećivaće još i grčko ostrvo Mykonos te Split u Hrvatskoj.


Sjeverna Evropa

 

Krstarenja Ujedinjenim Kraljevstvom za domaće goste

Perjanica flote, MSC Virtuosa, će svoju inauguralnu sezonu provesti ploveći Ujedinjenim Kraljevstvom od 20.05. uz ponudu mini krstarenja iz Southamptona i posjećujući Portland u Dorsetu na Jurskoj obali. Od 12.06. će ploviti 7-noćnim itinererom iz Southamptona s ukrcajem u Liverpoolu, Greenocku za Glasgow uz uplovljavanja u Portland i Belfast u Sjevernoj Irskoj. Ova krstarenja su namijenjena samo britanskim gostima. Rezervacije su otvorene za vakcinisane i nevakcinisane goste, a svi će se testirati prije ukrcaja.

 

Njemačka, sjeverna Evropa

S obzirom na trenutnu neizvjesnost ponovnog otvaranja njemačkih luka, MSC Cruises je odlučio odgoditi početak ljetne sezone za brodove koji isplovljavaju iz luka ove zemlje do 15.06.

Istovremeno, MSC Cruises je danas najavio da će Kiel (Njemačka) biti matična luka brodu MSC Seaview koji će zaploviti 19.06. i na toj ruti zamijeniti prethodno planirani brod MSC Virtuosa.

Dodatno, planirano je da MSC Preziosa zaplovi 21.06. iz Hamburga (Njemačka), a MSC Musica 20.06. iz Warnemundea (Njemačka), ako se njemačke luke otvore.

Tri broda će ploviti 7-noćnim ili dužim krstarenjima s itinererima do norveških fjordova ili baltičkih prijestolnica, prema trenutnom planu plovidbe.


Gosp. Onorato je dodao: Izuzetno smo ponosni što smo u mogućnosti ponuditi našim gostima i partnerskim putničkim agencijama sve veći izbor za odmor na krstarenju u nadolazećoj ljetnoj sezoni uz niz različitih destinacija Mediterana i Evrope. Ploviće jedni od najinovativnijih i najmodernijih brodova u našoj floti. Kako bi gosti što lakše i sigurnije došli do naših brodova, svi itinereri će obuhvatiti i dodatne luke ukrcaja. MSC Cruises će samo na Mediteranu ponuditi svojim gostima do 15 ukrcajnih luka.
Iako ovi brodovi predstavljaju samo dio naše flote, uključuju dva najnovija dragulja – MSC Virtuosa i MSC Seashore koji su se floti pridružili ove godine. Njihova prisutnost u sljedećoj fazi ponovnog početka plovidbe predstavlja naše vjerovanje u konstantnu privlačnost krstarenja kao načina odmora. Upravo smo zato potvrdili naše planove za novogradnje u narednim godinama i radujemo se postupnom povratku na more naše čitave flote u sljedećim mjesecima koji vode u zimsku sezonu.“


Gospodin Onorato je zaključio“Gosti koji imaju vaučere izdate za krstarenja otkazana zbog pandemije strpljivo su čekali sigurnije informacije o tome koji će brodovi ploviti i gdje. Zadovoljstvo mi je najaviti da se sada s punim povjerenjem mogu radovati izvanrednom odmoru na moru na brodovima MSC Cruisesa tokom ljetnih mjeseci i predstojeće zimske sezone.”

 

MSC Cruises je takođe potvrdio otkaz svih karipskih krstarenja s polaskom iz američkih luka do (i uključujući) 30.06.2021. godine.

 

Gosti s rezervacijama krstarenja na koje uticu navedene promjene će biti kontaktirani od strane svoje putničke agencije ili MSC Cruisesa.

 

Fleksibilni uslovi rezervacije vrijediće za sve rezervacije potvrđene do 31.05.2021.

 

Više informacija o zdravstveno-sigurnosnim mjerama na brodovima MSC Cruisesa potražite ovdje.
 
Itinereri sezone zima 2021/2022
Potpune detalje o MSC Cruises-ovom programu za sezonu zima 2021/2022 potražite ovdje.