Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
OHRID - 21.MAJ 2021.

Informacije o ponudi: OHRID - 18JUL Polazak

GORBIS TRAVEL & GALLILEO TRAVEL

 OHRID

3 DANA – 2 NOĆI, Polazak: 18.06.2021.

CIJENA ARANŽMANA: 65€

VILA VERON 4* , VILA VOLKAN 4* (centar grada)

18.06.2021. PODGORICA – OHRID Sastanak putnika ispred Hrama u 06:30h. Polazak u 06:45h.Putovanje preko graničnog prelaza Božaj…Nastavak putovanja zaobilaznicom preko Tirane, Elbasana i graničnog prelaza Ćafasan do Ohrida, sa kraćim pauzama…Dolazak u Ohrid.  Smještaj u villi Veron i Volkan (vile koje agencija Gallileo koristi vec dugi niz godina i sa kojima su putnici uvijek zadovoljni). Slobodno vrijeme za odmor. Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida u pratnji lokalnog vodiča: Sveta Sofija, crkvaSvetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava – sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i cijeli grad. Nakon obilaska slijedi slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima.U večernjim časovima,fakultativno-svecana vecera u nacionalnom restoranu sa muzikom. Noćenje.

19.06.2021. – OHRID Organizovani fakultativni izlet Sveti Naum-Biljaniniizvori. Putovanje do Svetog Nauma, popularnog izletišta u čijoj se blizini Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Obilazak manastira koji je osnovao Sveti Naum 895. godine. Povratak u Ohrid, sa usputnim obilaskom Biljaninih izvora. Slobodno vrijeme za šetnju Ohridom i večernji izlazak.Noćenje.

20.06.2021. OHRID – PODGORICA Napuštanje smještaja. Mogućnost fakultativnog krstarenja ohridskim jezerom, ili slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i šetnju. Sastanak putnika u 15:00h i polazak ka Crnoj Gori. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima.

 

Cijena aranžmana obuhvata:

-Prevoz autobusom turističke klase             

-2 noćenja u Vili Veron 4*  i Vili Volkan 4*  (centar grada)

-Obilaske prema programu putovanja, usluge lokalnog turističkog vodiča i pratioca grupe

 

Cijena aranžmana ne obuhvata:

-fakultativni izlet Sveti Naum i Biljanini Izvori – 10€,

-fakultativno krstarenje ohridskim jezerom – 10€

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja Agencija Gallileo

Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore br.12

 

Posrednik u prodaji aranžmana: Gorbis Travel

Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore br.15