Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
SEJŠELI od 01.10.2021 do 25.03.2021

Informacije o ponudi: SEJŠELI od 01.10.2021 do 25.03.2022

SEJŠELI od 01.10.2021 do 25.03.2021

8DANA, POLAZAK IZ BEOGRADA

CIJENA ARANŽAMA: od 599€

 

Sejšeli su arhipelag u Indijskom okeanu koji se sastoji od četiri grupe ostrva sa ukupno 100 većih ili manjih.  Najveće ostrvo je Mahe, površine oko 110 km2, na kome se nalazi glavni grad Viktorija. Cijelo ostrvo je brdovito i odlikuje se vrlo bujnom vegetacijom zahvaljujući ekvatorijalnoj klimi, koja preko cijele godine omogućava dovoljno vlage i sunca. Zahvaljujući prirodnim ljepotama, ostrva predstavljaju pravi mali raj na zemlji, te su s pravom vodeća turistička destinacija u svijetu. Glavni jezik je kreolski, ali se govore francuski i engleski..

Obavezan je negativan PCR test, ne stariji od 72 sata. -Najranije 72h I najkasnije 3h prije polaska, svi putnici moraju online aplicirati za Heath Travel Autorizaciju  preko https://seychelles.govtas.com

Ova obaveza vazi za sve putnike (ukljucujuci i djecu), i kosta 45 eur po osobi (placanje kreditnom karticom), u slucaju potrebe za hitnu autorizaciju doplata je 90 eur po osobi. Prilikom popunjavanja potrebno je priloziti potvrdu o vakcinaciji i negativan PCR test, digitalnu sliku i pasos, detalje o letu i smjetaju.. Nakon registracije, nakon maksimum 6 sati, ce stici putna autorizacija, koja se mora odstampati ili sacuvati u telefonu. Odobrena autorizacija se dostavlja na check-in prilikom polaska. Osiguranje koje pokriva COVID-19 je obavezno.

 

OPŠTE INFORMACIJE O HOTELU: CORAL STRAND - 4*

Smješten na čuvenoj plaži Beau Vallon. Sve sobe imaju keramičke pločice na podu, sadrže plazma TV sa satelitskim kanalima, mini bar, sef za laptop. Neke sobe gledaju na Indijski okean a neke na vrt. Pješčane plaže su na samo nekoliko metara, gdje gosti mogu da vježbaju ronjenje, jedrenje...Aerodrom Mahe je na 20 min.vožnje, a glavni grad Viktorija je udaljen samo 10 minuta kolima.

www.coralstrand.com

PROGRAM PUTOVANJA 

Prvi dan - Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za check in 14h. Noćenje.

Drugi do poslednjeg dana - Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodni dani za odmor. Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Povratak.

*Molimo putnike da provjere tačno vrijeme polijetanja dva dana prije polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vaučeru. 

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi organizatora putovanja Gorbis Travel

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine