Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
KRIT

Informacije o ponudi: KRIT LJETO 2021. - ČARTEROM DO RAJA MEDITERANA

KRIT - LJETO 2021

11DANA, POLAZAK IZ BEOGRADA 14.06, ČARTER LETOM 

CIJENA ARANŽAMA: 832€

 

Krit je najjužnije, najsunčanije i najveće grčko ostrvo. Takođe i ostrvo nestvarne ljepote, bogate  zaostavštine i zanimljivih ljudi. Krit je i više nego fascinantan spoj prošlosti i sadašnjosti,  mjesto Zevsovog rođenja, centar minojske kulture... Danas je prestižna turistička destinacija kosmopolitskog opredeljenja i nevidljive posebnosti zarad koje mu se vraćaju svi oni koji ga jednom posjete.

 

CACTUS BEACH, 4*

OPŠTE INFORMACIJE

Položaj: Nalazi se u ljetovalištu Stalida, na svega nekoliko koraka od pješčane plaže, finog, sitnog pijeska sa postepenim ulaskom u more. Na pješačkoj distanci od hotela je centralna zona mjesta sa kafićima, restoranima, suvenirnicama i prodavnicama. Hotel se sastoji od nekoliko objekata koji zajedno sa mnoštvo cvijeća, ukrasnog bilja i zelenila čini jednu izuzetno prijatnu cjelinu. Ljetovalište Hesonisos je udaljeno 5 kilometara od hotela, a aerodrom Heraklion 30 kilometara.

Sadržaj: recepcija, glavni restoran, grčka taverna pored mora, moderan plažni bar renoviran 2019.godine, italijanski restoran, glavni bar pored glavnog restorana, wi-fi internet osnovi besplatno, dok se 'top speed wifi' doplacuje na licu mjesta, peškiri za plažu (uz depozit), teretana i Spa centar gosti mogu koristiti u obližnjem, sestrinskom hotelu Cactus Royal (uz doplatu na licu mjesta), dnevna i večernja animacija šest puta nedjeljno: odbojka, aerobik u bazenu, igre, karaoke, plesni šou, veče komedije, zabave na plaži, novootvoreni mini vodeni park sa dva tobogana i piratskim brodom, mini klub za djecu uzrasta od 3-12 godina, animacije za djecu. Suncobrani i ležaljke uz doplatu na licu mjesta.

Sobe: U svom sastavu ima 172 sobe. Gosti se opredeljuju između standardnih, porodičnih soba i soba tipa junior suite (suite se sastoje iz dvije spavaće sobe). Standardne sobe primaju dvije odrasle osobe i dijete ili tri odrasle osobe, dok porodične sobe (sastoje se iz jednog dijela) mogu primiti dvoje odraslih i dvoje djece ili tri odrasle osobe kao i junior suite sobe koje su istog kapaciteta kao porodične. U svom sastavu sve sobe sadrže: kupatilo (tuš ili kada), klima uređaj, SatTv, radio, mini frižider, fen za kosu, sef (uz doplatu), telefon, balkon ili terasu.

Usluga: All inclusive ili Polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Usluga 'polupansion' obuhvata obroke doručak i večeru, u toku kojih su uključeni u cijenu sokovi, točeno pivo, domaće vino i voda (u glavnom restoranu).

Usluga “all inclusive” se odvija prema sledećem program: obroci se služe u glavnom restoranu, doručak od 07:00-10:00h, ručak od 12:30-14:00h, večera od 18:30-21:00h. U toku večere kutak sa kuvanjem uživo. Pića koja su na raspolaganju u toku večere su: voda, sokovi, točeno pivo i domaće vino. Jednom u toku boravka moguća večera u a la kart restoranima “Tratoria Romantika” – italijanski i “Tavern Paradise” – grčka (obavezna rezervacija), užine u baru na bazenu od 10:00-18:00h, sladoled i kolači za djecu u baru pored bazena u periodu od 15:00-16:00h. Konzumacija pića i napitaka u glavnom baru je od 10:00-23:00h, a u baru na plaži od 11:00-17:00h gde su gostima na raspolaganju lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, točeno pivo, sokovi, filter kafa i čaj.

PROGRAM PUTOVANJA DIREKTNIM ČARTER LETOM

1. dan BEOGRAD - KRIT

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera KonTiki Travel-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vrijeme polijetanja. Direktan čarter let za Krit (oko 110 minuta). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smještaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT

Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT - BEOGRAD

Napuštanje smještajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Slijetanje u Beograd. Kraj programa.

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi organizatora putovanja Gorbis Travel

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine