Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
„SUMMER WAVE“

Informacije o ponudi: 50% POPUSTA ZA DRUGOG PUTNIKA

MSC PROMO: 50% POPUSTA ZA DRUGOG PUTNIKA

 OSIGURAVAMO VAM 50% POPUSTA ZA SAPUTNIKA U KABINI ZA KRSTARENJA U SEZONI ZIMA 18/19:

BUDITE PRVI KOJI ĆE IH REZERVISATI

 

Bez obzira koja destinacija vas najviše inspiriše, čeka vas posebna ponuda! Rezervišite zimsko krstarenje u periodu od 16.04.2018. do 30.09.2018. i ostvarite 50% popusta na cijenu krstarenja za drugog putnika u kabini.

Najljepši muzej na otvorenom

Krstarenje Mediteranom znači susret sa najboljim od kulture, tradicije i spomenika koji godinama krase njegove obale.

Putovanje pružiće vam priliku da bliže upoznate istoriju luke Italije, od Barija do Venecije te od Genove do Napulja, da se divite otmenim francuskim gradovima kao što su Cannes i Villefranche-sur-Mer​ ili da zaronite u špansku kulturu posjećujući Barcelonu, Malagu, Valenciju i Ibizu. 

 

ORGANIZUJEMO PO VAŠEM ZAHTJEVU AVIO PREVOZ, LOKALNI TRANSFER DO LUKE KAO I HOTELSKI SMJEŠTAJ!

Cijena uključuje: krstarenje po programu luksuznim brodom MSC Musica za smještaj u ½ kabini, smještaj u izabranoj kategoriji kabine (tuš/WC, klima uređaj, sef, fen za kosu, TV, peškiri) prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, užine, ponoćni bife), kafa, čaj, voda, hladan čaj tokom obroka, neki od sokova tokom doručka. Sve zabavne programe i animaciju na brodu, ulaz u casino i diskoteku, dječiju animaciju, korišćenje bazena i barova na njima,teretane i drugih sportskih sadržaja

Cijena ne uključuje: Lučke takse u iznosu od 130 € po osobi; napojnice u iznosu od 10€ po osobi po danu, za djecu od 2godina do 12 godina 5€ / plaćaju se na brodu / ličnu potrošnju (alkoholnih i svih drugih pića, koje naručujete u baru/restoranu; uslugu perionice odjeće, zdravstvenih tretmana i tretmana ljepote, frizerskog salona, telefonskih poziva, interneta); fakultativne izlete.

 

Polasci iz Venecije od marta do oktobra svake nedjelje.

 

08.04.2018: Unutrašnja kabina: 489€ (Bella), 549€ (Fantastica), 769€ Wellness doživljaj, Kabina sa prozorom: 769€ (Fantasrtica), 989€ Wellness doživljaj,  Kabina sa balkonom: 879€ (Bella), 989€ (Fantastica), 1209€ Wellness doživljaj,  1389€ Aurea doživljaj

Lučke takse: 130€

 

CIJENE SU PODLOŽNE PROMJENAMA U REZERVACIONOM SISTEMU

Važe opšti uslovi putovanja agencije Gorbis Travel i kompanije MSC Cruises koje ćete dobiti u našim poslovnicama.

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine.