Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
AMSTERDAM

Informacije o ponudi: AMSTERDAM U OKTOBRU

JESEN 2017

A M S T E R D A M

4 DANA – AVIONOM, POLAZAK: 05.10.2017.

CIJENA ARANŽMANA: 490€ (sa uračunatim taksama)

 

Amsterdam je jedinstven grad, riznica bogatog kulturno-istorijskog nasleđa sa fantastičnim parkovima, vodenim kanalima i prirodnim ljepotama. Grad putnicima pruža zaista mnogo toga: od muzeja, spomenika, romantičnih šetnji duž starih ulica, pored obala i kanala, boemskih četvrti i restorana. Svaki grad najbolje predstavljaju stanovnici toga grada a Holanđani su izuzetno pristupačni,  ljubazni i šarmantni, pa je doživljaj ovog grada jedinstven!

1.dan 05.10.2017. PODGORICA-AMSTERDAM Sastanak putnika ispred Hrama u 04:30h. Polazak ka aerodromu Ćilipi u Dubrovniku. Polijetanje aviona za Amsterdam u 10:00h. Dolazak u Amsterdam  u 12:25h. Po slijetanju u Amsterdam odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Trg Dam, Spomenik ujedinjenju holandskih provincija, Kraljevska palata, Rokin, kula Mint, stara pivara Hajneken, panorama muzejske četvrti u kojoj je nalazi i Muzej Van Goga, mjesto sa najvećom zbirkom Van Gogovih slika na svijetu. U neposrednoj blizini se nalazi i muzej Rijks koji sadži preko million djela i najveći je umjetnički i istorijski muzej u Holandiji. Muzej je postao obelježje grada po svojoj kombinaciji gotskog i renesansnog stila. Smeštaj u hotel Ozo 4*. Slobodno vrijeme. Organizovani odlazak metroom do centra grada. Noćenje.

2.dan 06.10. AMSTERDAM Doručak. Fakultativni odlazak na krstarenje rijekom Amstel, fantastična vožnja kanalima i odlična prilika da grad doživite sa vode. Tokom krstarenja brod plovi kanalima, rijekom Amstel a izlazi i na more. Nakon krstarenja posjeta fabrici dijamanata „Coster Diamonds” fabrika koja je brusila najveći i najpoznatiji dijamant Kohinor, koji se nalazi na kruni engleske kraljice. Zatim slijedi organizovana šetnja sa lokalnim vodičem po “Srcu Amsterdama”. Srce Amsterdama je staro gradsko jezgro, dio je nesvakidašnjih građevinskih ostvarenja sa fasadama skladno iznijansiranih boja sa 1000 mostova na kojima se prepliću vodeni kanali. Ovo je najposjećeniji dio grada sa brojnim, restoranima, kafeima, pabovima I kofi šopovima. Slobodno vrijeme. Preporučujemo Vam da posjetite muzej neprevaziđenog i za njegov život ne shvaćenog majstora slikarstva, Van Gogh-a i kraljevski muzej Rijksmuseum… Noćenje.

3.dan 07.10. AMSTERDAM – HOLANDSKA TURA Doručak. Slobodan dan ili fakultativni obilazak najljepših holandskih gradova, mini Holandska tura, Den Haag-a, sjedišta kraljevske porodice i holandske vlade i Scheveningen-a, najljepšeg letovališta Holandiji. Posjeta autentičnom holandskom selu Zaanse Schans, sa vjetrenjačama, fabrikom klompi, fabrikom sira… Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje. 

4.dan 08.10. AMSTERDAM-PODGORICA  Doručak. Slobodno vrijeme za individualne obilaske, šetnju i šoping. U 15.30h polazak ka aerodromu. Polijetanje za Dubrovnik u 18:25h. Po slijetanju u 20:50h, nastavak putovanja do Podgorice i dolazak oko 24:00h. Kraj programa.

                                                          

Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 195€

 Cijena aranžmana obuhvata :

- Avionska karta Dubrovnik – Amsterdam – Dubrovnik

- Hotelski smještaj u hotel Ozo 4* ( 3 noćenja sa doručkom)

- Aerodromski transferi,

- Obilazak Amsterdama

- Usluge turističkog vodiča

- Međunarodno osiguranje

- Aerodromske takse

 

Cijena aranžmana ne obuhvata :  

- Fakultativne izlete: krstarenje brodom i mini holandska tura (Hag iI Ševeningen)

 

Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi putovanja turisticke agencije GORBIS Travel koji su sastavni dio putovanja.