Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
MSC Opera

Informacije o ponudi: MSC Grand Voyages

Istraživanje planeta u ritmu valova najljepših mora na svijetu.

MSC Grand Voyages nisu obična krstarenja, već neočekivano iskustvo koje će vam pružiti priliku za posjete prelijepim lokacijama prepunim istorijee i kulture, u dodiru s prirodom i lokalnim običajima.

Prekooceansko putovanje između kontinenata, od Europe do Amerika, sve do Afrike i Azije. 


Uzmite vremena na ovoj jedinstvenoj i neponovljivoj avanturi: neka vas struje Atlantskog oceana odvedu u glamuroznu Floridu, preko šareno obojanih karipskih ostrva. Brazil i Venezuela, obale Afrike, blaga klima Mediterana,  divlja Australija i fascinantna Azija. Ljepota dolazi vama. 

Već je sama prilika za istraživanje ovih dalekih svjetova zabavna. Tokom samog krstarenja imaćete dovoljno vremena koje možete posvetiti sebi i opuštanju​: dozvolite diskretnom brodskom osoblju da vas potpuno razmazi. A da ne spominjemo zabavu, sportske aktivnosti i potpuni kulinarski doživljaj. 

MSC Grand Voyages idealan je poklon za vas i vaše najbliže uz koji možete posjetiti neke od najljepših gradova na svijetu i upoznati se s njihovim običajima, bez stresa i u potpunoj udobnosti i s prednostima koje može ponuditi samo krstarenje. Jer putovati brodom nije samo stvar izbora, ​to je način života.

 

ORGANIZUJEMO PO VAŠEM ZAHTJEVU AVIO PREVOZ, LOKALNI TRANSFER DO LUKE KAO I HOTELSKI SMJEŠTAJ!

Cijena uključuje: krstarenje po programu luksuznim brodom MSC Opera za smještaj u ½ kabini , smještaj u izabranoj kategoriji kabine (tuš/WC, klima uređaj, sef, fen za kosu, TV, peškiri) prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, užine, ponoćni bife), kafa, čaj, voda, hladan čaj tokom obroka, neki od sokova tokom doručka. Sve zabavne programe i animaciju na brodu, ulaz u casino i diskoteku, dječiju animaciju, korišćenje bazena i barova na njima,teretane i drugih sportskih sadržaja

Cijena ne uključuje: Lučke takse u iznosu od 200 € po osobi; napojnice u iznosu od 7€ po osobi po danu, za djecu od 14 godina do 18 godina 3.50€ / plaćaju se na brodu / ličnu potrošnju (alkoholnih i svih drugih pića, koje naručujete u baru/restoranu; uslugu perionice odjeće, zdravstvenih tretmana i tretmana ljepote, frizerskog salona, telefonskih poziva, interneta); fakultativne izlete.

Dok je brod u luci možete, po svojoj želji, ući ili izaći s njega i iskoristiti svu brodsku ponudu koja Vam je na raspolaganju u to vrijeme (restorani, barovi, animacije, ljepote i usluge masaže, bazeni…). Posjete i izleti su takođe mogući u svojoj režij.

 

Polazak iz Havane:

24.03.2017: Unutrašnja kabina: 599€ (Bella),699€ (Fantastica): Kabina sa prozorom: 749€(Bella), 849€ (Fantastica); Kabina sa balkonom: 1659€(Bella), 1759€ (Fantastica); APARTMAN: Aurea doživljaj 2239€

Lučke takse: 200€

 

CIJENE SU PODLOŽNE PROMJENAMA U REZERVACIONOM SISTEMU

Važe opšti uslovi putovanja agencije Gorbis Travel i kompanije MSC Cruises koje ćete dobiti u našim poslovnicama.

Licenca broj: 15 od 14.03.2018.godine.