Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
BUDIMPEŠTA - NOVA GODINA 2018

Informacije o ponudi: BUDIMPEŠTA - NOVA GODINA 2018

B U D I M P E Š T A + izlet u BEČ

6 dana – autobusom, polazak: 29.12.2017.

Cijena aranzmana: 199€

 

BUDIMPEŠTA – prijestonica Mađarske, na obalama Dunava, se sa pravom smatra gradom umjetnosti, muzike i dobrog provoda.  Mnogi je, zbog fantastične arhitekture i prelijepih mostova, nazivaju Parizom Istočne Evrope. Grad koji danas ima oko 2,5 miliona stanovnika nastao je spajanjem Budima sa desne obale Dunava i Pešte koja čini lijevu obalu. Bićete u prilici da na pravi način upoznati kulturu ovoga naroda kroz nacionalne igre, čuvene specijalitete Mađarske kuhinje, krstarenjem po Dunavu, šetnjom po trgu Heroja,.. 

1.dan – 29.12.2017. PODGORICA-BUDIMPEŠTA Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 16:00h. Vožnja autobusom visoke turističke klase preko Srbije sa kraćim pauzama za odmor…

2.dan – 30.12.2017. BUDIMPEŠTA Dolazak u Budimpeštu u prijepodnevnim časovima. Po dolasku slijedi smjestaj u hotelu. Slobodno vrijeme  za odmor. Uveče fakultativni odlazak na Čardu, gdje ćete se već prve večeri uz cigansku muziku, tradicionalni specijalitet gulaš, i mađarske nacionalne plesove, sjajno provesti i doživjeti kulturu mađarskog naroda na pravi način. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan – 31.01.2017. BUDIMPEŠTA Doručak. Organizovani obilazak grada: Andraši bulevar,crkva kralja Matije, Trg heroja sa monumentalnim  spomenikom “Milenijum” Ribarski bastion, Citadela, vožnja Lančanim mostom, Parlament…Slobodno vrijeme. Uveče odlazak u neki od klubova na doček nove godine ili na trgu u centru Budimpešte. SREĆNA NOVA 2018. Noćenje. 

4.dan – 01.01.2018. BUDIMPEŠTA – BEČ Doručak. Slobodno vrijeme za individualni obilazak grada ili fakultativni izlet u BEČ. Dolazak u prijestonicu velikog carstva i umjetnosti, a zatim odlazak u razgledanje grada: Belvedere, Ring, Opera Trg Marije Terezije, muzej Nacionalne istorije, Prirodnjački muzej, Parlament, Rathaus, Burgtheater,Votivkirche, Hofburg, Stephansdom, Kartner strasse… Slobodno vrijeme za šetnju gradom. Povratak u Budimpeštu. Noćenje.

5.dan – 02.01.2018. BUDIMPEŠTA Doručak. Napuštanje hotela  i slobodan dan za individualni obilazak grada, šoping. U poslijepodnevnim časovima fakultativni odlazak na fantastično, jednočasovno krstarenje Dunavom. Sastanak putnika oko 21:00h i polazak ka Crnoj Gori, noćna vožnja sa kratkim pauzama za odmor…

6.dan – 03.01.2018. PODGORICA Dolazak u Podgoricu, u poslijepodnevnim časovima.

                             

U cijenu aranžmana je uključeno:

- 3 noćenja/doručak (švedski sto) u Hotelu  3* u 1/2 i 1/3 sobama

- obilasci prema programu putovanja, usluge vodiča, organizacioni troškovi

- prevoz novim modernim autobusima vise turističke klase na navedenim relacijama

Cijena aranžmana ne uključuje:

- fakultativne izlete (Krstarenje Dunavom – 15€, Čarda – 30€, Beč – 25€ )

- obavezno međunarodno osiguranje 10€ (obezbjeđuje agencija).

 

 

Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi putovanja turisticke agencije GORBIS Travel koji su sastavni dio putovanja.