Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
MSC Armonia

Informacije o ponudi: SUMMER WAVE 2018 + paket pića

OTKRIJTE ODMOR IZ SNOVA UZ LJETNA KRSTARENJA 2018 GODINE

Mjesto iz snova

 Nema sumnje da su Karibi oduvijek bili jedna od najljepših i najfascinantnijih destinacija na svijetu, san svakog turista koji se želi opustiti u veličanstvenoj okolini okružen dugim bijelim pješčanim plažama, palmama, egzotičnim voćem, koralnim grebenima, mnoštvom raznobojnih tropskih riba i tirkiznim morem.

Teško je, zapravo gotovo nemoguće, ostati ravnodušan na nevjerovatan spektakl koji nude ova ostrva od Barbadosa do Jamajke, od Sv. Lucije do Bahama, od Guadeloupea do Trinidada i Tobaga. Opustite se uz zvuk šuma talasa, počastite shoppingom i otkrijte noćni život u modernom Miamiju ili misterioznoj meksičkoj Costa Mayi. Sve to u atmosferi u kojoj se čini kao da je sat davno stao, a koja putnike odvlači u drevni svijet kolonijalnih sela, ruma i gusarskih zaliva.

Posebna ponudana svim polascima uključuje paket pića 'Mealtime Restaurant Drink Package'.

Sadržaj paketa pića je sljedeći:

ODRASLI

Neograničena konzumacija vina (izbor 2 bijela, 2 crvena i 1 rose vina), točenog piva, gaziranih sokova, voćnih sokova i mineralne vode tokom ručka i večere.

Pića uključena u ponudu mogu se konzumirati u glavnim i buffet restoranima, no ne i u specijaliziranim restoranima.

DJECA (ispod 18 godina)

Neograničena konzumacija gaziranih sokova, voćnih sokova i mineralne vode tokom ručka i večere.

Pića uključena u ponudu mogu se konzumirati u glavnim i buffet restoranima, no ne i u specijaliziranim restoranima.

 

ORGANIZUJEMO PO VAŠEM ZAHTJEVU AVIO PREVOZ, LOKALNI TRANSFER DO LUKE KAO I HOTELSKI SMJEŠTAJ!

Cijena uključuje: krstarenje po programu luksuznim brodom MSC Armani za smještaj u ½ kabini , smještaj u izabranoj kategoriji kabine (tuš/WC, klima uređaj, sef, fen za kosu, TV, peškiri) prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, užine, ponoćni bife), kafa, čaj, voda, hladan čaj tokom obroka, neki od sokova tokom doručka. Sve zabavne programe i animaciju na brodu, ulaz u casino i diskoteku, dječiju animaciju, korišćenje bazena i barova na njima,teretane i drugih sportskih sadržaja

Cijena ne uključuje: Lučke takse u iznosu od 130 € po osobi; napojnice u iznosu od 10€ po osobi po danu, za djecu od 2 godina do 12 godina 5€ / plaćaju se na brodu / ličnu potrošnju (alkoholnih i svih drugih pića, koje naručujete u baru/restoranu; uslugu perionice odjeće, zdravstvenih tretmana i tretmana ljepote, frizerskog salona, telefonskih poziva, interneta); fakultativne izlete.

 

14.04.2018: Unutrašnja kabina: 279€ (Bella), 329€ (Fantastica), 549€ Wellness doživljaj, Kabina sa prozorom: 509€ (Fantasrtica), 729€ Wellness doživljaj,  Kabina sa balkonom: 909€ (Fantastica), 1129€ Wellness doživljaj,  1389€; Apartman: 1109€ (Fantastica), Aurea doživljaj: 1509€

Lučke takse: 130€

 

CIJENE SU PODLOŽNE PROMJENAMA U REZERVACIONOM SISTEMU

Važe opšti uslovi putovanja agencije Gorbis Travel i kompanije MSC Cruises koje ćete dobiti u našim poslovnicama.

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine.