Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
msc spendida

Informacije o ponudi: MSC PROMO PONUDA

Između budućnosti i tradicije

Perzijski zaliv. Samo ime budi fascinaciju orijentom, krajolicima smještenim između tirkiznog mora i toplih boja pustinje.

Ono govori o karavanama prepunima blaga, velikim raskošnim palatama i legendama koje su s nama od pamtivijeka.  


Pridružite se ovom luksuznom putovanju sa MSC Krstarenjima na kojem će vas stara tradicija, koja je postala dijelom napretka Emirata proteklih godina, iznenaditi kao i Abu Dhabi i Dubai sa svojom smjelom, futurističkom arhitekturom. Tu je još i ostrvo Sir Bani Yas koji će vas razgaliti prelijepim plažama, jedinstvenim safarijem između mangrova, pustinje i posebno ograđenog zaliva.

Tamo gdje nekada nije bilo ničeg drugog osim pustinje, danas se nalaze najviše zgrade na svijetu, najluksuzniji hoteli i najsmjelija arhitektura sa istorijskim palatama i ostacima duge i bogate arapske istorije.
Mjesta koja ne smijete propustiti su Omanski zaliv i njegov spektakularni koraljni greben, Khor al Fakkan, Khasab i Muscat, gdje ćete doživjeti očaravajuću atmosferu hiljadu i jedne noći.    

 

ORGANIZUJEMO PO VAŠEM ZAHTJEVU AVIO PREVOZ, LOKALNI TRANSFER DO LUKE KAO I HOTELSKI SMJEŠTAJ!

Cijena uključuje: krstarenje po programu luksuznim brodom MSC Splendida za smještaj u ½ kabini , smještaj u izabranoj kategoriji kabine (tuš/WC, klima uređaj, sef, fen za kosu, TV, peškiri) prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, užine, ponoćni bife), kafa, čaj, voda, hladan čaj tokom obroka, neki od sokova tokom doručka. Sve zabavne programe i animaciju na brodu, ulaz u casino i diskoteku, dječiju animaciju, korišćenje bazena i barova na njima,teretane i drugih sportskih sadržaja

Cijena ne uključuje: Lučke takse u iznosu od 130 € po osobi; napojnice u iznosu od 7€ po osobi po danu, za djecu od 14 godina do 18 godina 3.50€ / plaćaju se na brodu / ličnu potrošnju (alkoholnih i svih drugih pića, koje naručujete u baru/restoranu; uslugu perionice odjeće, zdravstvenih tretmana i tretmana ljepote, frizerskog salona, telefonskih poziva, interneta); fakultativne izlete.

Dok je brod u luci možete, po svojoj želji, ući ili izaći s njega i iskoristiti svu brodsku ponudu koja Vam je na raspolaganju u to vrijeme (restorani, barovi, animacije, ljepote i usluge masaže, bazeni…). Posjete i izleti su takođe mogući u svojoj režij.

 

Polazak iz Dubaia:

13.01.2018: Unutrašnja kabina: 299€ (Bella), 389€ (Fantastica): Kabina sa prozorom: 509€(Bella), 599€ (Fantastica); Kabina sa balkonom: 659€(Bella), 739€ (Fantastica)

Lučke takse: 130€

 

CIJENE SU PODLOŽNE PROMJENAMA U REZERVACIONOM SISTEMU

Važe opšti uslovi putovanja agencije Gorbis Travel i kompanije MSC Cruises koje ćete dobiti u našim poslovnicama.

Licenca broj: 15 od 14.03.2018.godine.