Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
SPLIT & TROGIR - 8.MART

Informacije o ponudi: SPLIT & TROGIR - 8.MART

SPLIT & TROGIR

3 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 09.03.2018.

CIJENA ARANŽMANA: 120€

 

 

1.dan 09.03.2018. PODGORICA-SPLIT Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 07:00h. Polazak za Split, vožnja sa kraćim pauzama za odmor, autobusom turističke klase preko Herceg Novog, Dubrovnika… Dolazak u Split u poslijepodnevnim časovima (oko 15:00h). Smještaj u hotelu Bellevue 3* (hotel se nalazi na fantastičnoj lokaciji, na samoj Splitskoj rivi). Nakon kratke pause slijedi organizovani obilazak grada uz lokalnog stručnog vodiča: Dioklecijanova palata, Katedrala Sv. Dujma, Peristil, Grgur Ninski (bronzana skulptura djelo Ivana Meštrovića 1929.g), Narodni trg, Marmontova ulica i Prokurative, Hrvatsko narodno kazalište, Muzej grada Splita… Slobodno vrijeme. Noćenje.

2.dan 10.03.2018. SPLIT – TROGIR Doručak. Polazak ka Trogiru, gradiću pod kulturnom zaštitom UNESCO-a. Trogir je nastao na mjestu grčkog naselja Tragurion i prepun je građevina koje svjedoče o njegovoj bogatoj istoriji. Tu se nalazi Katedrala s portalom majstora Radovana, Gradska Loggia iz 15.v., Palata Ćipiko, Gradska vijećnica, kao i benediktinski samostan iz 1064. u kojemu se čuva grčki reljef boga Kairosa (boga srećnog trenutka ). Obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za šetnju I individualno razgledanje. U dogovoreno vrijeme povratak u Split. Slobodno vrijeme. Noćenje. 

3.dan 11.03.2018. SPLIT Doručak. Slobodno vrijeme u Splitu, za šetnju, šoping i obilazak grada. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme (oko 14:00h) i polazak za Crnu Goru. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim časovima. Kraj programa.

 

 

Cijena aranžmana obuhvata:

- prevoz autobusom turističke klase na navedenim relacijama, plaćene putarine

- obilasci prema programu – organizacioni troškovi – usluge vodiča

- 2 noćenja sa doručkom u Splitu, Hotel BELLEVUE 3* – strogi centar grada

- medjunarodno zdravstveno osiguranje

Cijena aranžmana ne obuhvata:

- individualne troskove,

Dokumentacija potrebna za putovanje:

- pasoš

 

Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi putovanja turisticke agencije GORBIS Travel koji su sastavni dio putovanja.