Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
NOVI SAD & BUDIMPEŠTA - 8.MART

Informacije o ponudi: NOVI SAD & BUDIMPEŠTA - 8.MART

NOVI SAD – BUDIMPEŠTA + koncert DŽIBONI

5 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 07.03.2018.

CIJENA ARANŽMANA: 125€

 

1.dan 07.03.2018. PODGORICA Sastanak putnika ispred Hrama u 21:00h. Polazak autobusa u 21:10h. Putovanje sa kraćim odmorima, udobnim autobusom visoke turističke klase… Noćna vožnja.

2.dan 08.03. NOVI SAD Dolazak u Novi Sad u podnevnim časovima. Smještaj u hotelu. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon odmora obilazaka grada u pratnji vodiča. U večernjim časovima, po želji putnika odlazak u restoran, gdje ćete uživati uz muziku tamburaša. Moguć i odlazak na koncert Džibonija, koji će se održati u velikoj dvorani Spens-a. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan 09.03. BUDIMPEŠTA Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Budimpeštu. Dolazak u Budimpeštu, nakon čega slijedi slijedi organizovani obilazak grada: Andraši bulevar, crkva kralja Matije, Trg heroja sa monumentalnim  spomenikom “Milenijum” Ribarski bastion, Citadela, vožnja Lančanim mostom, Parlament… Smjestaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim časovima, po želji putnika fakultativni odlazak na Čardu, gdje ćete se uz cigansku muziku, tradicionalni specijalitet gulaš, i mađarske nacionalne plesove, sjajno provesti i doživjeti kulturu mađarskog naroda na pravi način. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan – 10.03.2018. BUDIMPEŠTA Doručak. Slobodan dan za individualni obilazak grada i šoping. U poslijepodnevnim časovima po želji putnika, fakultativni odlazak na fantastično, jednočasovno krstarenje Dunavom. U dogovoreno vrijeme (oko 21:00h) sastanak putnika i polazak ka Crnoj Gori. Nocna vožnjda sa kratkim pauzama.

5.dan-11.03.2018. PODGORICA Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima.

 

Cijena aranžmana obuhvata:

- prevoz autobusima više turističke klase na navedenim relacijama

- hotelski smještaj u Budimpešti, Hotel 3*  (1 noćenje sa doručak)

- hotelski smještaj u Novom Sadu, Hotel Putnik 3* – cebtar grada (1 noćenje sa doručkom)

- obilasci prema programu – turističko vođstvo puta – organizacione i druge troškove

Cijena aranžmana ne obuhvata:  

- individualne troškove;

- Fakultativne izlete ( Čarda -25€, Krstarenje Dunavom – 15€)

- medjunarodno zdravstveno osiguranje – 5€

 

Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi putovanja turisticke agencije GORBIS Travel koji su sastavni dio putovanja.