Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
HALKIDIKI - LJETOVANJE

Informacije o ponudi: HALKIDIKI - LJETOVANJE

NOVO – HIT LJETOVANJE !!! - HALKIDIKI - 

NEOS MARMARAS – SITONIA

9 DANA (7 NOĆI) – AUTOBUSOM

POLASCI: 13.JUL ; 21.JUL ; 27.JUL

CIJENA ARANŽMANA: 270€

 

HALKIDIKI – Za ovo prelijepo poluostrvo, koje zapljuskuje Egejsko more, obično se kaže da predstavlja simfoniju u plavom i zelenom, jer nema imena za sve boje i nijanse vegetacije, mora i neba, koje ćete vidjeti na Halkidikiju. Karakterteristično je po svom neobičnom obliku jer podsjeca na Poseidonov trozubac i sastoji se od tri manja poluostrva Kasandra, Atos, Sitonija – na kojem će naša grupa i boraviti. Atraktivna i raznovrsna obala, koju čine duge pješćane plaže, tirkizno plava boja mora, ribarska sela, grad Neos Marmaras sa brojnim sadržajima, učiniće da ovo ljetovanje za vas bude zaista više od očekivanog. U našoj organizaciji imaćete priliku da se kupate na prelijepim plažama: Orange beach, Agios Ioannis, Lagomandra, Lagonisi, Trani Ammouda, Kalamitsi… doživite AQUA PARK WATERLAND, obiđete grad Solun, ali i da osjetite čari noćnog provoda poluostrva Halkidiki.  

NEOS MARMARAS – je najveće turističko mjesto na zapadnoj obali Sitonije i može se slobodno reći jedno od najpopularnijih mjesta za ljetovanje na Halkidikiju. Odlikuju ga borove šume, kristalno čisto more, smaragdne boje i  duge pješčane plaže okupane suncem, kao i nezaboravni zalasci sunca. Tokom ljeta Neos Marmaras predstavlja centar skoro svih dešavanja. Uz lijepu plažu, imate mogućnost da uživate u odličnim restoranima, tavernama, barovima, koji su smješteni cijelom dužinom glavne ulice ili pored same obale. Ukoliko tražite ljetovalište koje vam nudi mogućnost da uživate i u dobrom provodu, onda je ovo jedna od najboljih ljetnjih destinacija, koju Grčka može da vam ponudi.

 

1.dan PODGORICA Sastanak putnika ispred Hrama u 22:00h. Polazak u 22:30h. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj, Skadra, Drača… Vožnja sa pauzama za odmor.

2.dan HALKIDIKI – NEOS MARMARAS Dolazak na granični prelaz Kristalopigi u jutarnjim časovima. Nastavak putovanja preko Soluna do poluostrva Halkidiki, odnosno grada Neos Marmaras. Smještaj u apartmanima. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon odmora, organizovan odlazak na plažu. Po povratku sa plaže slijedi slobodno vrijeme za odmor a zatim i prvo upoznavanje Neos Marmarasa, koji je ujedno i najveći turistički grad na poluostrvu. Brojne taverne, barovi, restorani, diskoteke učiniće vaš boravak u ovom gradu zanimljivim i sadržajnim. Noćenje.

3 – 8.dan NEOS MARMARAS Svakog narednog dana vodimo Vas besplatno na najljepše plaže poluostrva Sitonia. Imaćete priliku da se kupate i uživate na fantastičnim plažama kao što su: Agios Ioannis, Kalamitsi, Orange beach, Lagomandra, Lagonisi, Trani Ammouda… i vjerujemo da ćete i vi, kao i brojni putnici do sada, biti pod utiskom da je praktično nemoguće izabrati najljepšu plažu na Halkidikiju!

Kao posebnu atrakciju, imaćete priliku da doživite i AQUA PARK WATERLAND – koji Vam nudi mnogobrojne aktivnosti za sve uzraste u zelenom okruženju, poput bazena sa talasima do 1,5m, kao i veoma atraktivne tobogane. 

Krstarenje zalivom Toroneos – (zaliv izmedju poluostrva Sitonija i Kasandra), sa pauzama za kupanje na plažama poput Paliouri beach – najljepša plaža poluostrva Kasandre, plaža Pefkohori… uz  ručak sa specijalitetima sa roštilja, samo će dodatno uljepšati vašu sliku o Halkidikiju.

Uz lijepe plaže i kupanje, za naše putnike organizovaćemo obilazak Soluna i upoznavanje sa ljepotama i znamenitostima grada: Crkva Svetog Dimitrija-zaštitnika grada, impozantni Aristotelov trg sa kojeg avenija Nikis vodi do Bijele kule-simbola Soluna,  impresivni Galerijusov slavoluk, Rotonda…

Osjetite i noćni život Halkidikija u brojnim barovima i noćnim klubovima u Neos Marmarasu.

9.dan NEOS MARMARAS – TRŽNI CENTAR MEDITERRANEAN COSMOS – PODGORICA Pakovanje stvari i napuštanje apartmana do 09:00h. Organizovan odlazak u tržni centar Mediterranean Cosmos, jedan od najvećih na Balkanu. Slobodno vrijeme za trgovinu. U dogovoreno vrijeme predviđen je nastavak putovanja ka Crnoj Gori. Vožnja sa kraćim pauzama. Dolazak u Podgoricu ispred Hrama, u  kasnim večernjim časovima.

 

CIJENA ARANŽMANA:

POLAZAK: 13.07. – 21.07. – 270€

POLAZAK: 20.07. – 28.07. – 270€

POLAZAK: 27.07. – 04.08. – 270€

Minimum za realizaciju programa 35 prijavljenih putnika  

 

Cijena aranžmana obuhvata:

- Prevoz autobusom visoke turističke klase

- Smještaj u apartmanima 3*,  na bazi 7 noćenja 

- Usluge turističkog vodiča tokom cijelog putovanja

- Organizovan obilazak Neos Marmarasa

- Cjelodnevni besplatni izleti na plaže

-  Takse, drumarine, organizacione troškove

Cijena aranžmana ne obuhvata:

-  Međunarodno zdravstveno osiguranje (10 € – obezbjeđuje agencija ili putnici individualno)

- Fakultativne izlete: Akva Park Waterland, izlet u Solun, krstarenje zalivom Toroneos

(za realizaciju izleta potrebno minimum 20 prijavljenih)

 

POPUSTI ZA DJECU:

- djeca do 6 godina na zajedničkom ležaju – GRATIS

- od 6 do 12 godina (na zasebnom ležaju) – 20% popust na ukupan iznos aranžmana

NEOS MARMARAS – je najveće turističko mesto na zapadnoj obali Sitonije i može se slobodno reći jedno od najpopularnijih mesta za ljetovanje na Halkidikiju. Odlikuju ga borove šume, kristalno čisto more, smaragdne boje i  duge pješčane plaže okupane suncem, kao i nezaboravni zalasci sunca. Tokom ljeta Neos Marmaras predstavlja centar skoro svih dešavanja. Uz lijepu plažu, imate mogućnost da uživate u odličnim restoranima, tavernama, barovima, koji su smješteni cijelom dužinom glavne ulice ili pored same obale. Ukoliko tražite ljetovalište koje vam nudi mogućnost da uživate i u dobrom provodu, onda je ovo jedna od najboljih ljetnjih destinacija, koju Grčka može da vam ponudi.

 

Za ovaj aranzman vaze opsti uslovi putovanja turisticke agencije GORBIS Travel koji su sastavni dio putovanja.