Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
msc siaside

Informacije o ponudi: MSC Seaside- novi dragulj

OTKRIJTE ODMOR IZ SNOVA UZ LJETNA KRSTARENJA 2018 GODINE

Mjesto iz snova

Ne propustite nezaboravno putovanje brodom MSC Seaside, novom i tehnološki naprednom ljepoticom!

MSC Seaside započece svoja kružna putovanja kroz godinu iz Miamija prema Karibima, i u ponudi imace krstarenja od 7 i 14 noći prema istočnim i zapadnim Karibima s početkom od 23.12.2017. godine

Uz MSC Seaside otplovit ćete prema najljepšim i najfascinantnijim destinacijama svijeta, koji svi do jednog nude nepregledne plaže s bijelim pijeskom, palminim stablima i tirkiznom bojom mora.

Divite se prelijepim gradovima i mjestima kao što su Miami (SAD), Nassau, (Bahami), Ocho Rios (Jamajka), George Town (Kajmanski otoci), Cozumel (Meksiko) i mnogi drugi.

Što čekate?

Rezervirajte svoje veličanstveno krstarenje Karibima!

ORGANIZUJEMO PO VAŠEM ZAHTJEVU AVIO PREVOZ, LOKALNI TRANSFER DO LUKE KAO I HOTELSKI SMJEŠTAJ!

Cijena uključuje: krstarenje po programu luksuznim brodom MSC Seaside smještaj u ½ kabini , smještaj u izabranoj kategoriji kabine (tuš/WC, klima uređaj, sef, fen za kosu, TV, peškiri) prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, užine, ponoćni bife), kafa, čaj, voda, hladan čaj tokom obroka, neki od sokova tokom doručka. Sve zabavne programe i animaciju na brodu, ulaz u casino i diskoteku, dječiju animaciju, korišćenje bazena i barova na njima,teretane i drugih sportskih sadržaja

Cijena ne uključuje: Lučke takse u iznosu od 130 € po osobi; napojnice u iznosu od 10€ po osobi po danu, za djecu od 2 godina do 12 godina 5€ / plaćaju se na brodu / ličnu potrošnju (alkoholnih i svih drugih pića, koje naručujete u baru/restoranu; uslugu perionice odjeće, zdravstvenih tretmana i tretmana ljepote, frizerskog salona, telefonskih poziva, interneta); fakultativne izlete.

 

04.12.2018: Unutrašnja kabina: 269€ (Bella), 319€ (Fantastica),, Kabina sa prozorom: 479€ (Fantastica),  Kabina sa balkonom: 559€ (Bella) 649€ (Fantastica).

Lučke takse: 130€

 

CIJENE SU PODLOŽNE PROMJENAMA U REZERVACIONOM SISTEMU

Važe opšti uslovi putovanja agencije Gorbis Travel i kompanije MSC Cruises koje ćete dobiti u našim poslovnicama.

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine.