Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
LAST MINUTE

Informacije o ponudi: LAST MINUTE & SMART DEALS

MSC PROMO PONUDA

LAST MINUTE & SMART DEALS

 

Ako ste u potrazi za putovanjem, tada je Last Minute MSC krstarenje savršena prilika za uživanje u najboljem odmoru po izvrsnim cijenama!

Uz mogućnost biranja između sedamnaest prelijepih luksuznih i udobnih brodova koji nude kvalitetnu zabavu, opustite se i uživajte u plovidbi kroz destinacije kulture, istorije i gastronomskih avantura.

Najnovija promotivna ponuda koja ukljucuje last minute polaske do atraktivnih destinacija Mediterana, Kube i Kariba te Smart Deals ponudu za krstarenja Mediteranom (10.-11.mjesec) kao i mini krstarenja izmedju Yokohame i Šangaja.

 

ORGANIZUJEMO PO VAŠEM ZAHTJEVU AVIO PREVOZ, LOKALNI TRANSFER DO LUKE KAO I HOTELSKI SMJEŠTAJ!

Cijena uključuje: krstarenje po programu luksuznim brodom MSC Orchestra smještaj u ½ kabini , smještaj u izabranoj kategoriji kabine (tuš/WC, klima uređaj, sef, fen za kosu, TV, peškiri) prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, užine, ponoćni bife), kafa, čaj, voda, hladan čaj tokom obroka, neki od sokova tokom doručka. Sve zabavne programe i animaciju na brodu, ulaz u casino i diskoteku, dječiju animaciju, korišćenje bazena i barova na njima,teretane i drugih sportskih sadržaja.

Cijena ne uključuje: Lučke takse u iznosu od 90 € po osobi; napojnice u iznosu od 10€ po osobi po danu, za djecu od 2 godina do 12 godina 5€ / plaćaju se na brodu / ličnu potrošnju (alkoholnih i svih drugih pića, koje naručujete u baru/restoranu; uslugu perionice odjeće, zdravstvenih tretmana i tretmana ljepote, frizerskog salona, telefonskih poziva, interneta); fakultativne izlete.

 

24.09.2018:

- Unutrašnja kabina: 159€ (Bella), 179€ (Fantastica), 299€ Wellness doživljaj,

- Kabina sa prozorom: 189€ (Bella),  209€ (Fantastica), 329€ Wellness doživljaj, 

- Kabina sa balkonom: 229€ (Bella), 249€ (Fantastica), 379€  (Wellness doživljaj), 409€ (Aurea doživljaj)   

- Apartman: 499€ (Aurea doživljaj),

- Lučke takse: 90€

 

CIJENE SU PODLOŽNE PROMJENAMA U REZERVACIONOM SISTEMU

Važe opšti uslovi putovanja agencije Gorbis Travel i kompanije MSC Cruises koje ćete dobiti u našim poslovnicama.

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine.