Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
SPLIT & PLITVIČKA JEZERA - JESEN 2018

Informacije o ponudi: SPLIT & PLITVIČKA JEZERA - JESEN 2018

GORBIS TRAVEL & GALLILEO TRAVEL

SPLIT & PLITVIČKA JEZERA

3 DANA – POLAZAK: 19.10.2018.

CIJENA ARANŽMANA: 125€

HOTEL BELLEVUE 3* – CENTAR GRADA

 

1.dan- 19.10.  PODGORICA – SPLIT Sastanak putnika ispred Hrama u 07:00h. Polazak za Split, vožnja sa kraćim pauzama za odmor, autobusom turističke klase… Dolazak u Split u popodnevnim časovima. Smještaj u hotel Bellevue 3* (hotel se nalazi u srcu grada, na glavnom gradskom trgu). Slododno vrijeme za odmor, a nakon toga kratko upoznavanje sa gradom u pratnji lokalnog licenciranog vodiča: Dioklecijanova palata, Katedrala Sv. Dujma, Peristil, Grgur Ninski (bronzana skulptura djelo Ivana Meštrovića 1929.g), Narodni trg, Marmontova ulica i Prokurative, Hrvatsko narodno kazalište, Muzej grada Splita. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2.dan- 20.10. SPLIT – PLITVIČKA JEZERA Doručak. Slobodno vrijeme za individualni obilazak Splita ili odlazak do Nacionalnog parka Plitvička jezera. Park se sastoji od 16 jezera, sa različitim nadmorskim visinama, a nalazi se na mjestu gdje se praktično sudaraju planine Plješevica i Kapela. Čitava priča nastaje od Crne i Bijele rijeke koje se slivaju u kilometar dugačku maticu i formiraju najviše – Prošćansko jezero. Od ovog mjesta se kaskadno nižu kristalna, modrozelena jezera, povezana prelijepim vodopadima, brzacima, virovima… Uživaćete u ‘čudu prirode’, koje će vam prirediti prije svega vodopadi, prelivanjem jedan u drugi, različitih širina, snage visina, buke… Slobodno vrijeme. Povratak u Split. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.dan- 21.10. SPLIT Doručak. Slobodno vrijeme za šetnju gradom I individualne obilaske. Sastanak putnika na dogovorenom mjestu oko 14:00h i polazak za Crnu Goru. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim časovima, kraj putovanja.

 

Cijena aranžmana obuhvata:

- prevoz autobusom turističke klase na navedenim relacijama, plaćene putarine

- obilasci prema programu – organizacioni troškovi – usluge vodiča

- 2 noćenja sa doručkom u hotelu Bellevue 3* – centar grada

- medjunarodno zdravstveno osiguranje

Cijena aranžmana ne obuhvata:

- izlet u nacionalni park Plitvice – 30€

- individualne troskove

Dokumentacija potrebna za putovanje:

- Pasoš

 

  Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja Agencije GALLILEO