Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
BEC

Informacije o ponudi: BEČ - JESEN 2018

GORBIS TRAVEL & GALLILEO TRAVEL

B E Č + izlet u Bratislavu i outlet PARNDORF

6 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 01.11.2018.

CIJENA ARANŽMANA: 220€

 

Beč – prijestonica velikog carsta i umjetnosti, jedan od najintersantnijih i najvećih turističkih centara svijeta. Zadiviće Vas fantastičnom istorijom, arhitekturom, muzikom, tortama,… Na svakom koraku osjetićete moć i raskoš Habzburgškog carstva, kroz njegove monumentalne dvorce, muzeje, opere i pozorišta. Današnji, savremeni Beč jedan je jedan od najpoželjniji gradova za život.

 

1.dan – 01.11.2018. PODGORICA – BEČ Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama Hristovog vaskrsenja u 17:00h. Vožnja autobusom visoke turističke klase preko Srbije i Mađarske do Beča… noćna vožnja sa pauzama za odmor…

2.dan – 02.11.2018. BEČ Očekivani dolazak u Beč je u podnevnim časovima. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon odmora organizovani odlazak do centra grada i prvo upoznavanje sa Bečom. Poslije lagane šetnje u pratnji vodiča, slobodno vrijeme za individualna razgledanja i večernji izlazak (za šoping preporučujemo ulicu Maria Hilfer Strasse – nabolja ulica za šoping u Beču). Noćenje.

3.dan - 03.11.2018. BEČ Doručak. Organizovani obilazak grada: Belvedere, Ring, Opera, Trg Marije Terezije, muzej Nacionalne istorije, rirodnjački muzej, Parlament, RathausBurgtheater, Votivkirche, Hofburg, Stephansdom, Kartner strasse… Slobodno vrijeme u centru grada za šetnju, dodatne obilaske i šoping. Za slobodno vrijeme preporučujemo i posjetu Donauturmu – bečki toranj, gdje u kafe-restoranu sa panoramskim pogledom na grad možete uživati u pravoj bečkoj kafi ili originalnoj Sacher torti sa šlagom.  Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan – 04.11.2018. BEČ – BRATISLAVA – OUTLET PARNDORF Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i obilaske ili fakultativni izlet do Bratislave. Po dolasku obilazak glavnog grada Republike Slovačke: Tvrđava, Katedrala sv. Martina, Palata Grasalkovic…Slobodno vrijeme za šetnju i individualni obilazak grada. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme i polazak ka outletu Parndorf. Slobodno vrijeme za šoping. U dogovoreno vrijeme polazak za Beč. Noćenje.

5.dan – 05.11.2018. BEČ Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakutativni obilazakčuvenog dvorca Schönbrunn. Razgledanje na daleko poznatih parkova ovoga dvorca, vidikovca Glorijete, soba Franca Jozefa I i Marije Terezije. Nakon obilaska dvorca i parkova, slijedi slobodno vrijeme u centru grada. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme, i polazak ka Crnoj Gori. Noćna vožnja sa kratkim pauzama.

6.dan – 06.11.2018. PODGORICA Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima. Kraj programa.

  

U cijenu aranžmana je uključeno:

- 3 noćenja sa doručkom u Hotel 3* u Beču ( u 1/2 i 1/3 sobama)

- obilazci prema programu putovanja, usluge vodiča, organizacione troškove.

- prevoz novim modernim autobusima vise turističke klase na navedenim relacijama.

Cijena aranžmana ne uključuje:

- međunarodno zdravstveno osiguranje 10€ (obezbjeđuje agencija).

- Fakultativni obilazak dvorca Schonbrunn,

- Fakultativni izlet Bratislava – outlet Parndorf – 25€

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja Agencije GALLILEO