Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
BUKUREŠT - NOVA GODINA 2019.

Informacije o ponudi: BUKUREŠT - NOVA GODINA 2019.

GORBIS TRAVEL & GALLILEO TRAVEL

BUKUREŠT - NOVA GODINA 2019.

6 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 29.12.2018.

CIJENA ARANŽMANA: 169€

 

Zemlja tvrđava i dvoraca, moćnih prizora, čudesnih Karpata,  mitova i legende o grofu Drakuli, tajnovita, nestvarna… dvorac PELEŠ u kom je Čaušesku dočekivao Kastra, Niksona, Tita, Gadafija… SINAJA – biser Karpata. Očekuje vas  odličan  provod  u BUKUREŠTU, shopping u tržnom centru AFI Palace, kao  i zabava u spa centru Terme Bukurešt...

 

1.dan 29.12.2018. PODGORICA Polazak ispred Hrama u 16:00h. Putovanje preko Zlatibora, Zaječara, Vidina, Krajove … Noćna vožnja sa kraćim pauzama za odmor.

2.dan 30.12.2018. BUKUREŠT Dolazak u Bukurešt u podnevnim časovima. Organizovan obilazak glavnog grada Rumunije, koji nosi epitet “mali Pariz”: Trijumfalna kapija, Palata pravde, Parlament (po zapremini druga građevina na svijetu), Rumunski ateneum, bivša Kraljevska palata (danas Muzej umjetnosti), Kraljevska zadužbina (danas Centralna univerzitetska biblioteka), Senat, crkva Kreculesku, Patrijaršija… Smještaj u hotel 4* u centru grada. Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim časovima, šetnja do starog istorijskog dijela grada – Lipscani, sa Starom prinčevom palatom iz 15-og vijeka koju je izgradio Vlad Cepeš, brojnim galerijama, antikvarnicama i slavnim Caru cu Bere – najstarijim pabom u gradu. Noćenje.

3.dan 31.12.2018. SINAJA-dvorac PELEŠ Doručak. Organizovan fakultativni izlet dvorac Peleš – Sinaja. Putovanje do Sinaje, mondenskog mjesta na obroncima Južnih Karpata. Obilazak velelepnog dvorca Peleš, ljetnje rezidencije prvog rumunskog kraljevskog para Karola i Elizabete. Uvjerićete se zašto se ovaj dragulj Karpata, smatra jednim od najljepših dvoraca u Evropi. Slijedi obilazak manastira Sinaja iz 1695-e godine, koji je dobio ime po Sinajskoj gori u Egiptu, sa crkvama Biserica Veche (Stara crkva) i Biserica Mare (Nova crkva). Slobodno vrijeme u Sinaji. Povratak u Bukurešt u večernjim časovima. Doček nove godine na trgu George Enescu, uz muzički program i nezaobilazan vatromet u ponoć, ili u nekom od brojnih klubova i pabova u četvrti Lipscani. SREĆNA NOVA 2019. Noćenje.

4.dan 01.01.2019. BUKUREŠT – TERME BUKURESTI Doručak. Organizovan fakultativni odlazak u Terme Bucuresti. Fantastičan zabavni, wellness i relaksacioni centar na termalnim vodama, najveći kompleks ove vrste u Evropi, otvoren 2016-e godine. Slobodno vrijeme za uživanje i relaksaciju. Povratak u hotel u dogovoreno vrijeme. Slobodno vrijeme i večernji izlazak.. Noćenje.

5.dan 02.01.2019. BUKUREŠT Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme za šetnju, individualne obilaske. Preporučujemo odlazak u tržni centar AFI Palace www.aficotroceni.ro , najbolji i najpopularniji tržni centar u Bukureštu, sa mnoštvom vrhunskih brendova i atrakcijama poput klizališta, roler kostera, igrališta za djecu… Slobodno vrijeme. Polazak za Crnu Goru u večernjim časovima. Putovanje preko Krajove, Vidina, Zlatibora… sa kraćim pauzama za odmor.

6.dan 03.01.2019. PODGORICA Dolazak u Podgoricu u poslepodnevnim časovima. Kraj programa.

 

U cijenu aranžmana je uključeno:

- 3 noćenja/doručak (švedski sto) u Bukureštu Hotelu Parliament 4* u 1/2 i 1/3 sobam

- obilasci prema programu putovanja, usluge vodiča, organizacioni troškovi

- prevoz novim modernim autobusima vise turističke klase na navedenim relacijama

Cijena ne uključuje:

- međunarodno zdravstveno osiguranje 10€ (obezbjeđuje agencija)

- Fakultativne izlete

Hotel Parliament 4* www.parliament-hotel.ro smješten je u centru Bukurešta, pored zgrade Parlamenta, na deset minuta šetnje od istorijskog centra Lipscani. Sve sobe imaju mini bar, kablovsku televiziju i klima uređaj. Besplatan bežični internet dostupan je u cijelom hotelu. Na sajtu booking.com, hotel Parliament ocijenjen je sa 8,2!

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja Agencije GALLILEO