Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
Novogodišnja krstareja

Informacije o ponudi: Novogodišnja krstarenja 2019

ezervišite svoje prestojeće praznike na vrijeme!

 

Počastite se novogodišnjim i božićnim krstarenjem  čarobnim destinacijama Mediterana , Južne Amerike , Dubaija, Abu Dhabija i Indijete  Kariba, Kube i Antila .

Uživajte u svim sadržajima za vrijeme praznika koje nude brodovi MSC Krstarenja!

Svoje MSC krstarenje rezervišite već sada i učinite prestojeće praznike savršenim prazničnim poklonom.

Mjesto iz snova

Nema sumnje da su Karibi oduvijek bili jedna od najljepših i najfascinantnijih destinacija na svijetu, san svakog turiste koji se želi opustiti u veličanstvenoj okolini okružen dugim bijelim pješčanim plažama, palmama, egzotičnim voćem, koraljnim grebenima, mnoštvom raznobojnih tropskih riba i tirkiznim morem.

Teško je, zapravo gotovo nemoguće, ostati ravnodušan na nevjerovatan spektakl koji nude ova ostrva, od Barbadosa do Jamajke, od Sv. Lucije do Bahama, od Guadeloupea do Trinidada i Tobaga. Opustite se uz zvuk šuma valova, počastite shoppingom i otkrijte noćni život u modernom Miamiju ili misterioznoj meksičkoj Costa Mayi. Sve to u atmosferi u kojoj se čini kao da su satovi davno stali, a koja putnike odvlači u drevni svijet kolonijalnih sela, ruma i gusarskih zaliva.

 

ORGANIZUJEMO PO VAŠEM ZAHTJEVU AVIO PREVOZ, LOKALNI TRANSFER DO LUKE KAO I HOTELSKI SMJEŠTAJ!

Cijena uključuje: krstarenje po programu luksuznim brodom MSC Seaside za smještaj u ½ kabini, smještaj u izabranoj kategoriji kabine (tuš/WC, klima uređaj, sef, fen za kosu, TV, peškiri) prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, užine, ponoćni bife), kafa, čaj, voda, hladan čaj tokom obroka, neki od sokova tokom doručka. Sve zabavne programe i animaciju na brodu, ulaz u casino i diskoteku, dječiju animaciju, korišćenje bazena i barova na njima,teretane i drugih sportskih sadržaja

Cijena ne uključuje: Lučke takse u iznosu od 130 € po osobi; napojnice u iznosu od 10€ po osobi po danu, za djecu od 2godina do 12 godina 5€ / plaćaju se na brodu / ličnu potrošnju (alkoholnih i svih drugih pića, koje naručujete u baru/restoranu; uslugu perionice odjeće, zdravstvenih tretmana i tretmana ljepote, frizerskog salona, telefonskih poziva, interneta); fakultativne izlete.

 

15.12.2018: Polasci: 29/12/2018

*Unutrašnja kabina: 539€ (Bella), 609€ (Fantastica), 909€ Wellness doživljaj, 

*Kabina sa prozorom: 689€ (Bella), 779€ (Fantasrtica), 1069€ Wellness doživljaj,  

*Kabina sa balkonom: 819€(Bella), 939€ (Fantastica), 1199€ Wellness doživljaj,  1299€ Aurea doživljaj, 

*Aparman Aurea: 1519€

*Super family: 3759€

*Super family plus: 5639€

Lučke takse: 130€

 

CIJENE SU PODLOŽNE PROMJENAMA U REZERVACIONOM SISTEMU

Važe opšti uslovi putovanja agencije Gorbis Travel i kompanije MSC Cruises koje ćete dobiti u našim poslovnicama.

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine.