Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
ljeto msc

Informacije o ponudi: Ljeto 2019.

Najljepši muzej na otvorenom!

Krstarenje Mediteranom s MSC Krstarenjima znači susret s najboljim od kulture, tradicije i spomenika koji vijekovima krase njegove obale.

Ovo krstarenje nudi mogućnost posjete i učenja o državama i ljudima uz more, kao i njihove stoljetnje istorije i baš kao što su to nekada davno činili antički pomorci ploveći iz Italije do grčkih ostrva.

Putovanje s MSC Krstarenjima pružiće vam priliku da bliže upoznate istoriju luke Italije, od Barija do Venecije te od Genove do Napulja, da se divite pitoresknim i otmjenim francuskim gradovima kao što su Cannes i Villefranche-sur-Mer​ ili ipak da uronite u špnsku kulturu posjećujući Barcelonu, Malagu, Valenciju i Ibizu. 

 

ORGANIZUJEMO PO VAŠEM ZAHTJEVU AVIO PREVOZ, LOKALNI TRANSFER DO LUKE KAO I HOTELSKI SMJEŠTAJ!

Cijena uključuje: krstarenje po programu luksuznim brodom MSC Opera za smještaj u ½ kabini, smještaj u izabranoj kategoriji kabine (tuš/WC, klima uređaj, sef, fen za kosu, TV, peškiri) prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, užine, ponoćni bife), kafa, čaj, voda, hladan čaj tokom obroka, neki od sokova tokom doručka. Sve zabavne programe i animaciju na brodu, ulaz u casino i diskoteku, dječiju animaciju, korišćenje bazena i barova na njima,teretane i drugih sportskih sadržaja

Cijena ne uključuje: Lučke takse u iznosu od 140 € po osobi; napojnice u iznosu od 10€ po osobi po danu, za djecu od 2godina do 12 godina 5€ / plaćaju se na brodu / ličnu potrošnju (alkoholnih i svih drugih pića, koje naručujete u baru/restoranu; uslugu perionice odjeće, zdravstvenih tretmana i tretmana ljepote, frizerskog salona, telefonskih poziva, interneta); fakultativne izlete.

 

Polasci svake nedelje iz Venecije od maja do oktobra

*Unutrašnja kabina: 419€ (Bella), 479€ (Fantastica), 

*Kabina sa prozorom (djelimično ograničenim pogledom): 589€ (Bella), 

*Prozorska kabina: 699€ (Fantastica), 

*Balkonska kabina: 879€ (Bella), 989€ (Fantastica), 1389€ 

*Aparman Aurea: 1669€

*Super family: 3959€

Lučke takse: 140€

 

CIJENE SU PODLOŽNE PROMJENAMA U REZERVACIONOM SISTEMU

Važe opšti uslovi putovanja agencije Gorbis Travel i kompanije MSC Cruises koje ćete dobiti u našim poslovnicama.

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine.