Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
suncana zima msc

Informacije o ponudi: Sunčana zima na Mediteranu

Najljepši muzej na otvorenom!

Krstarenje Mediteranom s MSC Krstarenjima znači susret s najboljim od kulture, tradicije i spomenika koji vijekovima krase njegove obale.

Ovo krstarenje nudi mogućnost posjete i učenja o državama i ljudima uz more, kao i njihove stoljetnje istorije i baš kao što su to nekada davno činili antički pomorci ploveći iz Italije do grčkih ostrva.

Putovanje s MSC Krstarenjima pružiće vam priliku da bliže upoznate istoriju luke Italije, od Barija do Venecije te od Genove do Napulja, da se divite pitoresknim i otmjenim francuskim gradovima kao što su Cannes i Villefranche-sur-Mer​ ili ipak da uronite u špnsku kulturu posjećujući Barcelonu, Malagu, Valenciju i Ibizu. 

 

ORGANIZUJEMO PO VAŠEM ZAHTJEVU AVIO PREVOZ, LOKALNI TRANSFER DO LUKE KAO I HOTELSKI SMJEŠTAJ!

Cijena uključuje: krstarenje po programu luksuznim brodom MSC Meraviglia za smještaj u ½ kabini, smještaj u izabranoj kategoriji kabine (tuš/WC, klima uređaj, sef, fen za kosu, TV, peškiri) prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, užine, ponoćni buffet), kafa, čaj, voda, hladan čaj tokom obroka, neki od sokova tokom doručka. Sve zabavne programe i animaciju na brodu, ulaz u casino i diskoteku, dječiju animaciju, korišćenje bazena i barova na njima,teretane i drugih sportskih sadržaja.

Piće se uvijek plaća posebno, a za doručak i ručak kafa, čaj i sokovi u restoranu uključeni su u cijenu. Cijena kafe u barovima kreće se od cca 0,95 EUR do cca 1,60 EUR, alkoholna i bezalkoholna pića kreću se od cca 2,50 EUR do cca 6 EUR (kokteli i sl.) itd.

Svaku noc na raspolaganju su raznovrsni programi, te možete učestvovati u nizu aktivnosti koje organizuje osoblje broda, počevši od zabavnih i šaljivih pozorišnih predstava do takmičenja raznih plesova, karaoka, kvizova, zabavnih igara, kasina itd.  Preko dana može se učestvovati u jednom od brojnih izleta koji su u ponudi u lukama, kupati se u bazenu i sunčati na ležaljkama, igrati tenis, mini-golf, vježbati u teretani i sl. Obaviještenja o  svim dnevnim aktivnostima osoblje dostavlja svakodnevno u kabinu u obliku brošure, a o istima se možete informisati putem interaktivnog monitora u kabini odabirom željene rubrike.

Cijena ne uključuje: Lučke takse u iznosu od 140 € po osobi; napojnice u iznosu od 10€ po osobi po danu, za djecu od 2godina do 12 godina 5€ / plaćaju se na brodu / ličnu potrošnju (alkoholnih i svih drugih pića, koje naručujete u baru/restoranu; uslugu perionice odjeće, zdravstvenih tretmana i tretmana ljepote, frizerskog salona, telefonskih poziva, interneta); fakultativne izlete.

*Plaćanje na brodu se obavlja preko brodske kartice, koja je ujedno i ključ kabine te identifikacijsko sredstvo kod svakog izlaska i povratka na brod. Prilikom ukrcaja i čekiranja na recepciji ostavljate polog (gotovinski ili s bianco slip kreditne kartice) za koji procijenite da je dovoljan za vrijeme boravka na brodu (gotovinski polog se može kasnije dodatno povećati, odnosno višak pologa će biti vraćen na kraju krstarenja). Na našim brodovima se prihvaćaju Diners, Master Card, Amex i Visa kartice.

 

Polasci iz Genove, od decembra 2018.do aprila 2019.

*Unutrašnja kabina: 399€ (Bella), 449€ (Fantastica), 669€ Wellness doživljaj, 

*Kabina sa prozorom: 499€ (Bella), 599€ (Fantasrtica), 819€ Wellness doživljaj,  

*Kabina sa balkonom: 649€(Bella), 749€ (Fantastica), 969€ Wellness doživljaj,  1149€ Aurea doživljaj, 

*Aparman Aurea: 1399€

*Duplex aparman: 2099€

*Super family: 2999€

*Super family plus prozorska kabina: 3199€

*Super family plus balkonska kabina: 3799€

Lučke takse: 130€

 

CIJENE SU PODLOŽNE PROMJENAMA U REZERVACIONOM SISTEMU

Važe opšti uslovi putovanja agencije Gorbis Travel i kompanije MSC Cruises koje ćete dobiti u našim poslovnicama.

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine.