Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
FUDBALSKA UTAKMICA - BUGARSKA – CRNA GORA

Informacije o ponudi: FUDBALSKA UTAKMICA - BUGARSKA – CRNA GORA

GORBIS TRAVEL & GALLILEO TRAVEL

FUDBALSKA UTAKMICA – KVALIFIKACIJE ZA EVROPSKO PRVENSTVO 2020

BUGARSKA – CRNA GORA = SOFIJA

4 DANA – AUTOBUSOM, POLAZAK: 21.03.2019.

CIJENA ARANŽMANA: 125€

 

‘’HRABRI SOKOLI’’ upravo u Sofiji započinju kvalifikacije za odlazak na Evropsko prvenstvo, koje će se odigrati 2020 godine. Gostovanje reprezentaciji Bugarske, biće i odlična prilika da se dođe do bodova u gostima, koji bi za naš tim bili od velikog značaja.

 

SOFIJA – grad koji predstavlja politički, ekonomski, kulturni i obrazovni centar Bugarske, a sa svojih 492 km2, svakako najveći i glavni grad ove države smještene u jugozapadu Evrope. Ulaskom Bugarske u Evropsku uniju, počinje i konstantan razvoj Sofije, tako da iz godine u godinu dobija obrise modernog grada. Brojni kulturno istorijski spomenici, dobar provod, kao i povoljne cijene, samo su neki od razloga koji privlače sve veći broj turista da posjete Sofiju.

21.03.2019. PODGORICA  Sastanak putnika ispred Hrama u 22:00h. Putovanje autobusom visoke turističke klase. Noćna vožnja preko Srbije, sa kraćim pauzama …

22.03.2019. SOFIJA Dolazak u Sofiju predvidjen je u podnevnim časovima. Po dolasku vas očekuje smještaj u hotelu City Avenue 3* (hotel sa veoma dobrom lokacijom u centru grada). Slobodno vrijeme za odmor. Odlazak na fudbalsku utakmicu Bugarska – Crna Gora (početak u 19:00h). Povratak sa utakmice. Slobodno vrijeme. Noćenje.

23.03.2019. SOFIJA Doručak. Organizovani obilazak glavnog i najvećeg grada Republike Bugarske: Crkva Aleksandra Nevskog, Crkva Sv. Sofije, Ruska Crkva, Rotonda, Crkva Sv. Nedelje, Sobranje… Nakon obilaska slijedi slobodno vrijeme za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

24.03.2019. SOFIJA – PODGORICA Doručak. Napuštanje hotela. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme i polazak ka Crnoj Gori. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima, kraj programa.

 

 

Cijena aranžmana obuhvata :

-prevoz autobisom visoke turističke klase na navedenim relacijama

-hotelski smještaj u Sofiji, Hotel  City Avenue 3* – centar grada (2 noćenja sa doručkom)

-obilasci prema programu, turističko vođstvo puta,  

Cijena aranžmana ne obuhvata:  

- ulaznicu za utakmicu,

- međunarodno osiguranje 5€

Hotel City Avenue 3* –Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji u samom centru grada. Do glavnih turističkih atrakcija i znamenitosti grada, možete stići laganom šetnjom. Ovaj moderan objekat nudi udobno uređene sobe. Besplatan bežični internet dostupan je u cijelom hotelu. Od strane putnika koji su  boravili u ovom hotelu, dobio je odlične ocjene i preporuke.

 

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja Agencije GALLILEO