Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
Ocean Cay, jedinstveno ostrvo

Informacije o ponudi: Ocean Cay, jedinstveno ostrvo

Ocean Cay, jedinstveno ostrvo 

 

Krstarenje po Karibima na MSC brodu odvešće vas do najljepših plaža na svijetu. Ocean Cay sastavni je dio skupine ostrva Bimini smještenih na zapadnim Bahamima, 20 milja (32 km) južno od ostrva Bimini i 65 milja (104,5 km) istočno od Miamija.

MSC je pomogao ovoj zemlji da napravi prirodni raj i ekskluzivno mjesto za odmor u skladu s prirodom na jednom od njenih najudaljenijih lokacija: Ocean Cay MSC Marine Reserve. Pored šest predivnih plaža, vidjećete i ogromnu, veliku lagunu, harmonične nizove kuća tipičnih za bahamsko selo i puno više od toga. Dragulj Ocean Caya su sportske aktivnosti na moru, pogodne za odrasle i djecu. 

Uz to, jedna od plaža ostrva posvećena je porodici. Nedaleko od mjesta gdje pristaju brodovi a područje je u potpunosti i opremljeno. Romantičniji gosti broda moći će zamišljati svoje vjenčanje na sjevernoj plaži ili se jednostavno prošetati uz zalazak sunca pod svjetlima baklji ukopanih u pijesak. 

Izleti sa MSC brodom uključuju i podvodno istraživanje MSC morskog rezervata s njegovim zapanjujućim tropskim podmorskim svijetom. Za vrijeme vašeg karipskog krstarenja moći ćete samostalno roniti s maskom i plivati u vodama Ocean Caya. 

Znamenitosti ovog jedinstvenog ostrva takođe uključuju i restorane na plaži i barove, gdje vam stručno osoblje Aurea Spa centra nudi usluge masaže i tretmana ljepote u kabinama s pogledom na more.