Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
Norwegian Getaway

Informacije o ponudi: Magični Karibi

 Mjesto iz snova

 Norwegian Getaway

 

Nema sumnje da su Karibi oduvijek bili jedna od najljepših i najfascinantnijih destinacija na svijetu, san svakog turista koji se želi opustiti u veličanstvenoj okolini okružen dugim bijelim pješčanim plažama, palmama, egzotičnim voćem, koralima, mnoštvom raznobojnih tropskih riba i tirkiznim morem.

Teško je, zapravo gotovo nemoguće, ostati ravnodušan na nevjerovatan spektakl koji nude ostrva. Sve to u atmosferi u kojoj se čini kao da su satovi davno stali, a koja putnike odvlači u drevni svijet kolonijalnih sela, ruma i gusarskih zaliva.

 

ORGANIZUJEMO PO VAŠEM ZAHTJEVU AVIO PREVOZ, LOKALNI TRANSFER DO LUKE KAO I HOTELSKI SMJEŠTAJ!

Cijena uključuje: krstarenje po programu luksuznim brodom Norwegian Getawaye za smještaj u ½ kabini, smještaj u izabranoj kategoriji kabine, puni pansion sa raznovrsnim jelima, voda, kafa, čaj, užina, kapetanova gala večera sa posebnim menijem., zabavni program na brodu, sadržaji na brodu: bazeni, đakuzi, fitness centar, diskoteka, pozorište, biblioteka... (mogući su dodatni troškovi), usluga ukrcaja i iskrcaja ličnog prtljaga, premium All Inclusive paket. (Napomena: Premium All Inclusive paket ne važi za JUST CRUISE kategorije kabina (IX/OX/BX/MX), lučke takse.

Cijena ne uključuje: Napojnice za brodsko osoblje su obavezne i plaćaju se na brodu, individualni troškovi, troškovi prevoza do luke ukrcavanja/iskrcavanja, piće, ukoliko nije navedeno, hrana i piće u posebnim restoranima, lična potrošnja, fakultativni izleti, polisa putnog zdravstvenog osiguranja, troškovi izdavanja svih potrebnih viza.

 

Luka ukrcaja: New Orleans - United States America (USA), 01.12.019

Unutrašnja kabina, cijena za dvoje odraslih: od 1.478 €

Prozorska kabina, cijena za dvoje odraslih: od 1.738 €

Balkonska kabina, cijena za dvoje odraslih: od 1.838 €

Mini suite, cijena za dvoje odraslih: od 2.018 €

Suite, cijena za dvoje odraslih: od 5.638 €

CIJENE SU PODLOŽNE PROMJENAMA U REZERVACIONOM SISTEMU

Važe opšti uslovi putovanja agencije Gorbis Travel i kompanije MSC Cruises koje ćete dobiti u našim poslovnicama.

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine.