Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
OHRID - 1.MAJ

Informacije o ponudi: OHRID - 1.MAJ

GORBIS TRAVEL & GALLILEO TRAVEL

OHRID 

4 DANA – AUTOBUS, POLAZAK: 30.04.2019.

CIJENA ARANŽMANA: od 65€ do 75€

 

30.04.2019. PODGORICA – OHRID Sastanak putnika ispred Hrama u 23:30h. Polazak oko 23:45h. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj… Jednočasovna pauza za odmor u restoranu Univers. Nastavak putovanja zaobilaznicom preko Tirane, Elbasana i graničnog prelaza Ćafasan do Ohrida, sa kraćim pauzama za odmor…

01.05.2019. – OHRID Dolazak u Ohrid u jutarnjim časovima. Smještaj u villi Veron i Volkan (vile se koriste vec dugi niz godina i sa kojima su putnici uvijek zadovoljni). Slobodno vrijeme za odmor. Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida u pratnji lokalnog vodiča: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava – sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i cijeli grad. Nakon obilaska slijedi slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima. U večernjim časovima,fakultativno- svecana vecera u nacionalnom restoranu sa muzikom. Noćenje.

02.05.2019. Organizovani fakultativni izlet Sveti Naum-Biljanini izvori. Putovanje do Svetog Nauma, popularnog izletišta u čijoj se blizini Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Obilazak manastira koji je osnovao Sveti Naum 895. godine. Povratak u Ohrid, sa usputnim obilaskom Biljaninih izvora. Slobodno vrijeme za šetnju Ohridom i večernji izlazak.Noćenje.

03.05.2019. OHRID – PODGORICA Napuštanje smjestaja do 10.30h.Polazak za Crnu Goru, sa usputnom pauzom u ogromnom trznom centru TEG.(u Tirani).Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim časovima.

                                                  

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 

VILA VERON 4* – 65€

VILLA – APARTMANI VOLKAN 4* –  75€

 

Cijena aranžmana obuhvata:

-Prevoz autobusom turističke klase                                        

-2 noćenja u Vili Veron 4* ili apartmanima Volkan 4*

-Obilaske prema programu putovanja, usluge turističkog vodiča i pratioca grupe

Cijena aranžmana ne obuhvata:

-svecana vecera u nacionalnom restoranu, sa muzikom uzivo

-fakultativni izlet Sveti Naum i Biljanini Izvori (10€),

 

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja Agencije GALLILEO