Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
Windstar cruises: posebni itinereri po Juznom Pacifiku za 2020 godinu

Informacije o ponudi: Windstar cruises: posebni itinereri po Juznom Pacifiku za 2020 godinu

Novi Windstar Cruises itinereri po Južnom Pacifiku za 2020 godinu

         
Windstar Cruises kreće u jedinstvenu avanturu sa Tahitija u Singapur sa zaustavljanjem na izvanrednim južnim Pacifičkim ostrvima, Australiji i Indoneziji. Krstarenja ispunjena plivanjem u safirnim lagunama, i raznim kulturama od tradicionalnih Fidžijskih sela, do australijskih Aboridžina i Javanskih planinskih kuća. Izaberite pojedinačno krstarenje, ili nekoliko novih itinerera da biste istražili ovaj spektakularno predivan region.

 

* Prednost jedrenjaka

Elegantan jedrenjak koji prima samo 148 srećnih gostiju.

Sve kabine su sa pogledom na okean, kraljevski kreveti, plazma TV.

Dva primarna mjesta za obroke. Restoran Amphora nudi gurmanske specijalitete. Kulinarske večeri i restoran Veranda nudi bife i ful servis za doručak i ručak.

Sadržaji na brodu uključuju: spa, vodene sportove, lounž bar, biblioteku, bazen, toplu kupku.

 

*WINDSTAR'S istaknuta krstarenja:


POLINEZIJA - Papeete do Lautoke:

15 dana - 06. februar i 17. jun, 2020. godine

Zaronite u mistične lagune južnog Pacifika i otkrijte svaku nijansu plave boje od sjajnih tropskih riba do živopisnih koralnih grebena, kao i prelijepu polinezijsku kulturu.

 

FIDZI, VANUATU I NOVA KALEDONIJA – Lautoka do Numea:

8. ili 9. Dana 21. februar i 08. jun 2020. godine 

Istraživanje podvodnih pećina, dramatičnih litica, kaskadnih slapova i koralnih grebena. Uronite u more čuda kroz Fidži, Vanuatu i Novu Kaledoniju. 

 

NOVA KALEDONIJA DO AUSTRALIJE - Numea do Kernsa

7 dana - 29. februara i 01. juna 2020. godine

Savršena kombinacija čiste relaksacije i mogućnosti za istraživanje. Kokosov trg otkriva relikvije Drugog svjetskog rata u Numei i nakon dolaska u Kerns, zaronite u jedno od sedam svjetskih čuda - Veliki koralni greben.

 

SUSRET AUSTRALIJA - INDONEZIJA  - Kerns do Benoe

16 dana - 07. mart i 16. maj 2020. godine

Istražite Australiju i Indoneziju, gledajući grandioznost Velikog koralnog grebena. Prekrasne plaže, vodene lagune i bujne parkovi, obale, kao i male skrivene luke, nude niz kulturnih i prirodnih iskustava koje nikada nećete zaboraviti.


NEOBIČNA INDONEZIJA - Benoa do Singapura

12 ili 14 dana - 23. mart i 4. maj 2020. godine 

Istražite najveći arhipelag na svijetu, od pješčanih plaža na Baliju do najvećeg budističkog hrama na svijetu. Doživite Indoneziju na svom autentičnom putu. Idealno za ljubitelje prirode. Završite svoju indonezijsku avanturu po dolasku u drugu najprometniju luku svijeta u Singapuru.

 

GRAND OKEANIJA - Papete do Singapura

59 dana - 06. februar i 04. maj 2020. godine  

Luke su prekrivene skrivenim draguljima na ovom 59-dnevnom putu. Zaronite duboko u Okeaniju u raj Polinezije, Australije i Indonezije i doživite raznovrsnu lokalnu baštinu od plemenskih kultura do nevjerovatne prirode, kristalno čistih laguna, pješčanih plaža, čarobnih vodopada, podvodnih pećina. Nakon avantura u Indoneziji, produžite boravak u Singapuru i posjetite UNESCO botanički vrt, Malu Indiju i Kinesku četvrt…