Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
Tajland u julu

Informacije o ponudi: Tajland u julu

GORBIS TRAVEL & KONTIKI TRAVEL

Tajland- BANGKOK I PUKET

11 DANA (9 NOĆENJA) – AVIONOM, POLAZAK: 11. jul 2019

CIJENA ARANŽMANA: 1060€

 

Tajland je kraljevina u jugoistočnoj Aziji. Do 1949. u geografskim atlasima ova zemlja u Tajlandskom zalivu a na obalama Kineskog mora zvala se Sijam. Poznat je po bogatoj istoriji, uzburkanoj prošlosti s usponima i padovima u vrijeme ozvaničenja budizma (13. i 14. vek) kao zvanične religije i „carstvo“ svih umjetnosti. Odlazak u ovu daleku i egzotičnu zemlju jeste i nešto što se može nazvati ostvarenjem lijepog sna.  

Puket nazivaju tropskim rajem. Pun je pogodak za ljubitelje pješčanih plaža, toplog i čistog mora, čarobne prirode, izvrsnih restorana, burnog noćnog života, butika i prodavnica. Obiluje atrakcijama, ali su svakako bez sumnje na vrhu liste prelijepe plaže.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan (11.07.2019.) BEOGRAD-ISTANBUL Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla' kod šaltera KonTiki u 18:20 časova. Polijetanje za Istanbul u 20:20 časova (Let TK1084). Obrok u avionu. Slijetanje u Istanbul oko 23:05 časova.

2.dan (12.07.2019.) ISTANBUL-BANGKOK Polijetanje za Bangkok u 01:25 časova (Let TK68). Obrok u avionu. Slijetanje u Bangkok u 15:00 časova. Transfer do hotela. Slobodno vrijeme za individualna razgledanja ili fakultativne izlete. Noćenje.

3.dan (13.07.2019.) BANGKOK Doručak. Razgledanje jednog od najinteresantnijih i najposjećenijih gradova jugoistočne Azije. Prijestonica zemlje je od 1782. Godinama je nosio epitet Venecije istoka zbog mnogobrojnih kanala reke Čao Praja na kojima se nalazi. Bangkok danas predstavlja jednu od najmodernijih metropola regiona. Cjelodnevni obilazak grada uključuje razgledanje Velike kraljevske palate, u čijem kompleksu se nalazi Hram Smaragdnog Bude, kao i razgledanje hramova Vat Trimitr, sa zlatnom statuom Bude teške 5,5 tona, Vat Po, koji je najveći i jedan od najstarijih hramova u Bangkoku. Ručak u lokalnom restoranu. Uveče je moguće fakultativno organizovati „tai' klasične igre sa večerom. Noćenje.

4.dan (14.07.2019.) BANGKOK Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni izlet za ploveću pijacu. Noćenje.

5.dan (15.07.2019.) BANGKOK-PUKET Doručak. Transfer na aerodrom. Polijetanje za Puket u toku dana. Dolazak. Transfer do hotela. Smještaj u hotelu izmedju 13-15 časova. Slobodno vrijeme. Noćenje.

6. do 10. dan (16.07 do 20.07.2019.) PUKET Doručak. Slobodni dani za odmor, kupanje, kupovinu i razne druge aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenja.

11. dan (21.07.2019.) PUKET- ISTANBUL- BEOGRAD Doručak. Rani jutarnji transfer do aerodroma. Polijetanje za Istanbul u 05:50 (Let TK173). Obroci u avionu. Slijetanje u 12:00 časova. Nastavak putovanja za Beograd u 18:45 časova (Let TK1083). Slijetanje u 19:25 časova.

 

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI

Hoteli 4* (Noćenje sa doručkom) - 1060€

Doplata za jednokrevetnu sobu: 260€

NAPOMENA: Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini i vrši se na upit. Treća odrasla osoba ne ostvaruje popust u dodatnom ležaju. 

 

U cijenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom na navedenim relacijama, smještaj u standardnim dvokrevetnim sobama u hotelima 4* u Bangkoku i na ostrvu Puket, na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto) i 1 ručak tokom obilaska Bangkoka, transferi i razgledanja prema programu, troškovi organizovanja i vođenja putovanja.

 

U cijenu putovanja nije uračunato: Avio-takse 362.19 evra (koje se sastoje od sljedećih nerefundabilnih: eur 308.00 YR i refundabilnih taksi: eur 0.98 RF, 16.94 RS, 10.00 TR, 4.48 LG, 1.92 E7, 0.82 G8, 19.05 TS) (podložne su promjeni, a njihov konačni iznos se plaća sedam dana prije putovanja u agenciji, po prodajnom kursu Banca Intesa, na dan uplate), dinarski dio aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji, fakultativni izleti, viza za Tajland 30 evra, usluga viziranja 10 evra, kao i međunarodno putno osiguranje.

 

VAŽNA NAPOMENA: Dozvoljena težina prtljaga na lokalnim letovima je do 20kg, a za ručni do 7kg. Za svaki kg prekoračenja plaća se na licu mjesta.

VALUTA : Nacionalna valuta Tajlanda je Thai bath 1 USD = 33.06 THB   1 EUR = 37.86 THB

KLIMA: Prijatno vrijeme sa prosječnim dnevnim temperaturama od 25 do 32°C.  Tokom dana su povremeno mogući pljuskovi.

 

SMJEŠTAJ:

Hotel u Bangkoku: CENTURY PARK 4* www.centuryparkhotel.comili sličan  

Hotel je dobro lociran u blizini centralne gradske zone. Smještaj je u prostranim i komfornim superior sobama. Klimatizovane sobe sa satelitskom TV i mini-barom. Opremljene su tako da zadovolje potrebe modernog turiste. Gostima je na raspolaganju fitnes centar i krovni bazen kao pravo mjesto za odmor i relaksaciju. Pored glavnog restorana, u sklopu hotela je još nekoliko restorana sa internacionalnom i italijanskom kuhinjom, kao i kafe i poslastičarnica. 

 

Hotel na ostrvu Puket: KATA PALM RESORT& SPA 4*  http://www.katapalmresort.com/ili sličan 

Odmaralište je okruženo zelenilom, na samo par minuta udaljenosti od poznate Kata pješčane plaže, a 200m od šoping zone. Ovaj hotel kombinuje najbolje od tradicionalnog i modernog. Odmaralište ima 2 velika bazena i 2 mala bazena za decu, 3 restorana i 2 bara. Svaka soba ima:  kupatilo, terasu, klima uređaj, fen, telefon, mini-bar, TV sa satelitskim programom i sef. 

 

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE I UPLATU AKONTACIJE JE 10. APRIL 2019. ILI DO POPUNE MJESTA

VAŽNE NAPOMENE:

Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.

Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana prije puta.

Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promjenom radnog vremena na lokalitetima za vrijeme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promijeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).

Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

Osiguranje od otkaza putovanja koje se preporučuje..

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi organizatora putovanja KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO

Licenca Ministarstva turizma Srbije OTP 80/2014 od 22.12.2014

 

Posrednik u prodaji aranžmana: Gorbis Travel

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine