Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
NJUJORK - US OPEN u septembru

Informacije o ponudi: NJUJORK - US OPEN u septembru

GORBIS TRAVEL & KONTIKI TRAVEL

NJUJORK - US OPEN

(8 DANA/6 NOĆENJA) – AVIONOM

(7 DANA/5 NOĆENJA) – AVIONOM, POLAZAK 04/09/2019

CIJENA ARANŽMANA: OD 1290

 

 Kada kažete New York, pomislite Manhattan. Ne brinite, niste jedini. Ovaj magični grad je najnaseljeniji u Sjedinjenim Državama, jedan od nezaobilaznih destinacija na Američkoj istočnoj obali. Smatra se centrom biznisa, trgovine, umjetnosti, mode, obrazovanja i tehnologije. New York se definitivno nalazi na vrhu spiska turističkih destinacija svih turista širom svijeta i san je mnogih koji žele da osjete 'Američki san'. Jedan je od najvećih gradova svijeta i sjedište velikih muzeja, galerija, međunarodnih korporacija i berzi. Takođe je sjedište svih međunarodnih ambasada pri Ujedinjenim nacijama. Današnji simboli Njujorka su: Vol Strit, Kip slobode (poklon Francuske, podignut 1886. godine), Bruklinski most (koji spada u najveće i najduže na svijetu i spaja Menhetn i Bruklin), Empajer Stejt Bilding, Krajslerova zgrada itd. Poznata mjesta su i Peta avenija, Tajms skver, Central Park, Metropoliten muzej i Brodvej, bulevar koji se proteže od juga do sjevera Menhetna, a u čijem se centralnom dijelu nalaze mnoga pozorišta. Teniski turnir Us Open jedan je od najposjećenijih i najvažnijih turnira u tenisu, a koji se održava na poznatom velelepnom zdanju. Otvoreno prvenstvo Sjedinjenih Država, je turnir koji za učestvovanje na turniru ima fond od 17 miliona dolara (oko milion dolara je nagrada za igrača u singlu) za oko 600  muških i ženskih profesionalnih tenisera.

 

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak: 04. septembar 2019.

6 noćenja/8 dana

Cijena aranžmana: 1399 €

 

1.dan (04.09.2019.) BEOGRAD–NJUJORK Sastanak putnika na aerodromu 'Nikola Tesla' kod šaltera KonTiki u 05:50 časova. Polijetanje za Njujork 07:50 časova (JU500). Obroci u avionu. Slijetanje u 11:50 časova. Transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

2.dan (05.09.2019.) NJUJORK Doručak. Razgledanje jednog od najatraktivnijih gradova svijeta u trajanju od četiri sata autobusom i pješke sa vodičem. Nalazi se na ušću rijeke Hadson, na zapadnom kraju Long Ajlenda, u blizini Atlantskog okeana. Poznat je i kao grad koji nikada ne spava i predstavlja pravi kulturni gigant. Posle podne slobodno za individualna razgledanja.Noćenje.

3-6.dan (06.09-09.09.2019.) NJUJORK Doručak. Slobodni dani za individualna razgledanja ili odlazak na teniski turnir U.S. Open. Ovaj grad pruža sjajne mogućnosti ljubiteljima umjetnosti za obilazak svjetski poznatih muzeja i galerija, kao što su Metropoliten muzej, Muzej Gugenhajm, Muzej modernih umjetnosti i dr. Šetnja po čuvenoj Petoj aveniji, koja predstavlja svjetski centar visoke mode. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (odlazak na U.S. Open) ili posjeta (sa lokalnim vodičem) poznatim muzejima, vožnja brodom oko Menhetna, vožnja helikopterom, tura po Bruklinu i dr. Noćenje.

7,dan (10.09.2019.) NJUJORK–BEOGRAD Doručak. Slobodan dan. Napuštanje soba u 10:00 časova. Transfer do aerodroma. Polijetanje za Beogradu 14:35 časova (Let JU501). Obroci uavionu.

8.dan (11.09.2019.) BEOGRAD Slijetanje u Beograd u 05:25časova.

 

Program putovanja

Polazak: 4. septembar 2019.

5 noćenja /7 dana

Cijena aranžmana: 1290

 

1.dan (04.09.2019.) BEOGRAD–NJUJORK Sastanak putnika na aerodromu 'Nikola Tesla' kod šaltera KonTiki u 05:50 časova. Polijetanje za Njujork 07:50 časova (JU500). Obroci u avionu. Slijetanje u 11:50 časova. Transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.

2.dan (05.09.2019.) NJUJORK Doručak. Razgledanje jednog od najatraktivnijih gradova svijeta u trajanju od četiri sata autobusom i pješke sa vodičem. Nalazi se na ušću rijeke Hadson, na zapadnom kraju Long Ajlenda, u blizini Atlantskog okeana. Poznat je i kao grad koji nikada ne spava i predstavlja pravi kulturni gigant. Posle podne slobodno za individualna razgledanja ili odlazak na U.S. Open.Noćenje.

3 - 5.dan (06.09-08.09.2019.) NJUJORK Doručak. Slobodni dani za individualna razgledanja ili odlazak na teniski turnir U.S. Open. Ovaj grad pruža sjajne mogućnosti ljubiteljima umjetnosti za obilazak svjetski poznatih muzeja i galerija, kao što su Metropoliten muzej, Muzej Gugenhajm, Muzej modernih umjetnosti i dr. Šetnja po čuvenoj Petoj aveniji, koja predstavlja svjetski centar visoke mode. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (odlazak na U.S. Open) ili posjeta (sa lokalnim vodičem) poznatim muzejima, vožnja brodom oko Menhetna, vožnja helikopterom, tura po Bruklinu i dr. Noćenje.

4.dan (09.09.2019.) NJUJORK–BEOGRAD Doručak. Slobodan dan. Napuštanje soba u 10:00 časova. Transfer do aerodroma. Polijetanje za Beograd u 14:35 časova (Let JU501). Obroci uavionu.

5.dan (10.09.2019.) BEOGRAD Slijetanje u Beograd u 05:25časova.

 

 

U cijenu putovanja je uračunato:

-Prevoz avionom na navedenim relacijama, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* lokalne kategorizacije (u strogom centru Menhetna) na bazi noćenja s doručkom, usluge vodiča na destinaciji,

-razgledanje Njujorka u trajanju od četiri sata, transferi prema programu, troškovi organizacije.

 

U cijenu nije uračunato:

-Avio-takse u iznosu od 83.26 EUR (a koje se sastoje od nerefundabilnih taksi:4.48-LG EUR 0.98-RFEUR 16.72-RS EUR 0.22-RS EUR 3.49-XA EUR 6.16-XY EUR 5.08-YC EUR 16.37-US EUR 4.93-AY EUR 3.96-XF EUR 4.50 JFK EUR u trenutku pravljenja programa, a plaćaju se u konačnom iznosu u agenciji sedam dan prije polaska, jer su podložne promjenama)

-fakultativni izleti,

-bakšiš za lokalnog vodiča i vozača koji se u SAD-u smatra obaveznim (plaćanje na licu mjesta oko 20 usd za cio boravak), troškovi pribavljanja viza (viza za SAD plaća se u Banca Intesa u iznosu od 160 usd u dinarskoj protivvrijednosti nakon popunjavanja aplikacije) i usluge viziranja u iznosu od 20 evra, dinarski dio 1790 RSD po rezervaciji,

-međunarodno putno osiguranje kao i osguranje od otkaza aranžamana koji se preporučuje.

 

Hotel Chelsea Savoy 3*

https://www.chelseasavoynyc.com/

 Hotel se nalazi na Menhetnu na 600 metara od čuvene Flatiron zgrade, kao i Medison Skver Gardena u prelijepoj četvrti Čelzi prepunoj svjetski poznatih restorana, galerija, muzeja, metro stanica je udaljena 20 metara. Doručak je kontinetalni. Sobe su opremljene flat screen Tv sa kablovskom televizijom, mini frižiderom, sefom, fenom za kosu, peglom. Svaka soba posjeduje

klima uređaj. Gosti imaju besplatne lokalne pozive telefonom. Wi Fi je dostupan u cijelom objektu  i besplatan je.

 

ULAZNICE ZA US OPEN kupuju se na licu mjesta (New York)

Polufinale u muškoj konkurenciji: od 290 do 1050 eura po osobi

Finale u muškoj konkurenciji: od 320 do 1080 eura po osobi

 

VAŽNE NAPOMENE:

Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na danplaćanja.

Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana prijeputa.

Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promjenom radnog vremena na lokalitetima za vrijeme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom islično).

Napuštanje soba je do 10:00 časova na dan izlaska izhotela.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promjeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15putnika).

Osiguranje od otkaza putovanja nije uključeno, ali sepreporučuje.

Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati prije započinjanjaputovanja.

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi organizatora putovanja KONTIKI TRAVEL & SERVICE DOO

Licenca Ministarstva turizma Srbije OTP 80/2014 od 22.12.2014

 

Posrednik u prodaji aranžmana: Gorbis Travel

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine