Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
msc

Informacije o ponudi: MSC VAM ŽELI DOBRODOŠLICU NA SIGURNO KRSTARENJE

MSC VAM ŽELI DOBRODOŠLICU NA SIGURNO KRSTARENJE!

MSC Cruises osigurava vama i vašim najdražima siguran odmor bez stresa. 

 

Započeli smo ponovna putovanja uz potpunu sigurnost

KRSTARITE S NAMA!

 

TESTIRANJE NA COVID-19 I PRAĆENJE ZDRAVSTVENOG STANJA DOSTUPNO SVIMA PRIJE I TOKOM KRSTARENJA: Putnici i članovi posade biće podvrgnuti testiranju specifičnih antigena na COVID-19 metodom brisa kao i drugim provjerama prije samog ukrcaja. Dodatno testiranje za sve goste biće provedeno tokom krstarenja, uz svakodnevnu beskontaktnu provjeru temperature. Članovi posade testiraju se svakih 7 dana. Zdravlje naših gostiju redovno će se pratiti (uključujući svakodnevne provjere temperature i jedan dodatni test na bolest COVID-19 tokom krstarenja). Naši brodovi imaju potpuno opremljen medicinski centar uz povećano prisustvo visoko obučenog osoblja.

SIGURNI IZLETI: Izleti na kopnu izvode se na 'zaštićen' način slijedeći naše stroge mjere, što uključuje potpuno izbjegavanje 'miješanja' putnika s broda na izletu s ostalim ljudima u destinaciji koji nisu podvrgnuti zdravstvenim i sigurnosnim provjerama.

ODRŽAVANJE DISTANCE: Kako bi osigurali pravilno držanje distance, kapacitet broda ne prelazi 70% svoje popunjenosti. Upotreba maski za lice je obavezna u svim zajedničkim prostorijama (osim u restoranima, barovima i tokom odmora na bazenu).

UČESTALO ČIŠĆENJE I DEZINFEKCIJA: Sva područja brodova sanitiziraju se više puta dnevno bolničkim dezinfekcionim sredstvima i  sredstvima za dezinfekciju ruku dostupnim na cijelom brodu.

DOBRO OBUČENA POSADA: Sveobuhvatna obuka o novom poboljšanom protokolu i upotrebi zaštitne opreme.

KRSTARITE S POVJERENJEM: Fleksibilni uslovi rezervisanja omogućuju vam da bez naknade promijenite datum polaska vašeg novog krstarenja do 15 dana prije polaska broda. Osiguranje se takođe može rezervisati zasebno po pristupačnoj cijeni.

 

Važe opšti uslovi putovanja agencije Gorbis Travel i kompanije MSC Cruises koje ćete dobiti u našim poslovnicama.

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine.