Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
DUBAI - PROLJEĆE I LJETO 2021.

Informacije o ponudi: DUBAI od 25.09.2021. do 25.04.2022.

DUBAI  - POLASCI OD 25.09.2021 do 25.04.2022.

5.,6,7 I 10 NOĆI- POLAZAK IZ BEOGRADA

CIJENA ARANŽMANA: od 523€ po osobi

 

Zakoračite u ono što nas čeka već sjutra. Doživite čaroliju arapskog svijeta, otputujte u Dubai... Uživajte u gradu kontrasta, blistavoj metropoli Persijskog zaliva fascinantne orijentalne gostoprimljivosti. Uostalom, nigdje kao u Dubaiju nećete doživeti tako uzbudljiv spoj tradicije i modernog. Brojni luksuzni hotelski kompleksi, na korak od pjeskovitih plaža od kojih je najljepša ona s imenom Džumeira, zadiviće vas nestvarnim enterijerima i bogatstvom sadržaja. Za kupoholičare Dubai je „banja“ u kojoj se šoping groznica više nego uspješno leči jednako u tradicionalnim sukovima kao i modernim tržnim centrima. Apsolutno ekskluzivni Dubai, ali i sve u Ujedinjenim Arpaskim Emiratima, odiše bogatstvom i futurističkom formom. U ovom svijetu ima mjesta i za Vas ukoliko se odlučiti da u aranžmanu, pre drugih, zakoračite u ono što sve nas čeka već sjutra...

 

PROGRAM PUTOVANJA 

6 dana/5 noći, 7dana/6 noći, 8 dana/7 noći, 11 dana/10 noći

1. DAN BEOGRAD - DUBAI Let iz Beograda za Dubai kompanijom Fly Dubai po redu letenja (FZ 746). Dolazak u Dubai. Transfer do hotela. Noćenje.

2.-5,6,7 ili 10. DAN DUBAI Doručak. Slobodno vrijeme predvidjeno za fakultativne izlete i individualne aktivnosti. Noćenje.

6,7,8 ili 11. DAN DUBAI - BEOGRAD Doručak.Odjava iz hotela. Transfer do aerdroma. Polijetanje za Beograd po redu letenja kompanijom Fly Dubai (FZ 745).

 

OPŠTE INFORMACIJE HOTELA AL KHOORY ATRIUM, 4* 

* Pješačka udaljenost od tržnog centra Mall of The Emirates
* 10 minuta hoda od metro stanice

Položaj: Nalazi se u srcu Novog Dubaija, na kilometar i po od tržnog centra Mall of Emirates i Glavne poslovne četvrti. Lokacija je pogodna za putnike koji putuju u Dubai radi odmora, ali i za one koji ga posećuju zbog poslovnih obaveza. Hotel je na pješačkoj udaljenosti od metro stanice Šaraf DG. Međunarodni aerodrom u Dubaiju  se nalazi 24 km od hotela. Jumeirah plaža udaljena je 15 km.

Sadržaj: Gostima su na raspolaganju: spoljašnji bazen na krovu hotela, teretana, spa centar gdje se gosti mogu opustiti uz masažu ili u sauna i parnom kupatilu (uz doplatu), restoran internacionalne kuhinje, restoran italijanske kuhinje, Wi-Fi internet konekcija, usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu), mjenjačnica.

Smještaj: Hotel u svom sastavu ima 227 moderno uređenih soba. Superior sobe veličine su 30 m² i imaju: klima urađaj, sef, LCD TV, besplatnu Wi-Fi internet konekciju, pribor za pravljenje kafe ili čaja, telefon, fen za kosu, mini-frižider, peglu i dasku za peglanje (na zahtev). Namijenjene su za smještaj dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje djece – francuski krevet ili dva standardna kreveta. Treći krevet je sofa na razvlačenje ili pomoćni krevet.

Usluga: Noćenje s doručkom - služi se na bazi švedskog stola, samoposluživanje. 

http://alkhooryhotels.com

Pored navedenog, moguće je rezetvisati širok izbor drugih hotela sa 4 i 5*.

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi organizatora putovanja Gorbis Travel

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine