Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
MALDIVI - JESEN I ZIMA 2021

Informacije o ponudi: MALDIVI - JESEN I ZIMA 2021

MALDIVI - JESEN I ZIMA 20211 - POLAZAK IZ BEOGRADA

8 DANA - CIJENA ARANŽMANA: OD 750

POSJETITE MJESTO KOJE PRESTAVLJA SVIJET ZA SEBE!

 

Arhipelag Maldiva sastoji se od 1.190 malih koralnih ostrva grupisanih u 26 atola. Zauzimaju površinu od 104.000 km2. Neka ostrva su ravna i pješčana, dok su druga prava tropska sa veoma bujnom vegetacijom. Okružena su koralnim grebenima i, tirkiznim lagunama sa bogatim podvodnim životom, kao i bijelim pješčanim plažama po kojima su u svijetu poznata. Ostrva namijenjena  turistima, imaju uglavnom jedan hotel koji predstavlja svijet za sebe. Na svakom od ostrva stiče se utisak da ste u društvu  Robinzona Krusoa. Najradije ih posjecuju mladenci, poznavaoci podvodnog svijeta i ronjenja, ljubitelji  mira i romanticnih destinacija.

Od 20.aprila putnici koji su vakcinisani mogu da uđu u zemlju bez negativnog PCR testa, pod uslovom da je prošlo najmanje 14 dana od datuma druge primljene doze – važi za sve vakcine koje je odobrila SZO. Za putnike koji nisu vakcinisani i dalje je neophodan PCR test ne stariji od 96 h na engleskom jeziku

Svi putnici koji lete iz bilo koje zemlje, neophodno je da popune formular i u odlasku i u povratku:

https://imuga.immigration.gov.mv/ethd/create

 

PROGRAM PUTOVANJA
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru. Organizovani transfer brzim brodom ili hidroavionom (u zavisnosti od udaljenosti hotela od aerodroma) do hotela po izboru. Smještaj. Noćenje.
 
Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti.
 
Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer od hotela do aerodroma. Kraj programa.
 
*Molimo putnike da provjere tačno vrijeme polijetanja dva dana prije polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vaučeru.

 

OPŠTE INFORMACIJE O HOTELU - SUN ISLAND RESORT SPA, 4*

Hotel se nalazi na veličanstvenom ostrvu Nalaguraidhoo, na južnom atolu Ari (South Ari Atoll), na 12 minuta leta hidroavionom od međunarodnog aerodroma Male. Sun Island je poznat po fascinantnom ambijentu, tropskoj vegetaciji i mnoštvom kokos palmi. Hotel je klimatizovan, sve sobe imaju telefon, mini-bar, satelitske TV kanale i dr. Gostima je na raspolaganju devet restorana i barova, otvoreni bazen i besplatan bezični internet. U restoranu Maaniyaa služe se lokalna i internacionalna jela na bazi švedskog stola. Dodatak na užitak su fitnes centar, sauna, časovi ronjenja (ronilačka oprema) i dr. Od rizorta Sun Island možete stići za sat leta do Indije i Šri Lanke.
 

 

Pored navedenog, moguće je rezetvisati širok izbor drugih hotela sa 3, 4 i 5*.

 

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi organizatora putovanja Gorbis Travel

Licenca broj: 15 od 16.03.2018.godine