Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
OHRID - NOVA GODINA

Informacije o ponudi: OHRID - NOVA GODINA

GORBIS TRAVEL & GALLILEO TRAVEL

OHRID

5 DANA (3 NOĆI), POLAZAK: 30.12.2021.

CIJENA ARANŽMANA: VILA VERON 4* – 100€ 

 

I ove godine, obezbijedili smo Vam odličan, provjereni, smještaj koji ima izvanrednu poziciju u samom centru grada. Makedonci su sjajni domaćini i naše putnike doživljavaju kao prijatelje. Njihova kuhinja je sjajna, cijene su i dalje povoljne pa je dobar provod zagarantovan. Naši putnici su se predhodnih godina odlično provodili, pa smo sigurni da će tako biti i ove godine.

30.12.2021. PODGORICA – OHRID Polazak iz Podgorice ispred Hrama u 23.45h autobusom turističke klase. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj do Skadra. Pauza za odmor u restoranu Univers. Nastavak putovanja zaobilaznicom pored Tirane, Elbasana i graničnog prelaza Ćafasan do Ohrida, sa kraćim pauzama…

31.12.2021.  OHRID Dolazak u Ohrid u ranim jutarnjim časovima.  Po dolasku slijedi smještaj u odabranu vilu. Slobodno vrijeme za odmor. Šetnja Ohridom i upoznavanje sa znamenitostima centra grada. Slobodno vrijeme. Uveče odlazak na fakultativni DOČEK NOVE GODINE u restoran ili klub (shodno epidemiološkim mjerama). Srecna Vam Nova 2022.godina. Noćenje.

01.01.2022. OHRID Organizovan obilazak Ohrida u pratnji licenciranog lokalnog turističkog vodiča.Razgledanje najznačajnijih znamenitosti Ohrida: Sveta Sofija, crkva Svetog Jovana, crkva Svetog Klimenta, Samuilova tvrđava-sa koje se pruža predivan pogled na Ohridsko jezero i stari grad koji je pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vrijeme za šetnju ohridskom čaršijom sa mnogobrojnim dućanima. U popodnevnim časovima imate mogućnost fakultativnog krstarenja ohridskim jezerom. Noćenje.

02.01.2020. OHRID Organizovani fakultativni izlet Sveti Naum-Biljanini izvori. Putovanje do Svetog Nauma, popularnog izletišta u čijoj se blizini Crni Drim uliva u Ohridsko jezero. Obilazak manastira koji je osnovao Sveti Naum 895. godine. Povratak u Ohrid, sa usputnim obilaskom Biljaninih izvora. Slobodno vrijeme za odmor. Po dogovoru, mogucnost zajednickog izlaska i druzenja.  Noćenje.

03.01.2020. OHRID – PODGORICA Napuštanje smjestaja i polazak ka Tirani u 10.00 casova. Pauza u velikom trznom centru TEG (Tirana) u trajanju od dva sata. Nastavak putovanja za Crnu Goru.. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima.

 

Cijena aranžmana obuhvata:

-Prevoz autobusom turističke klase

-Tri noćenja u izabranoj vili

-Obilaske prema programu putovanja, usluge pratica grupe

-Usluge lokalnog turističkog vodiča u Ohridu               

     

Cijena aranžmana ne obuhvata:          

-Izlet Sveti Naum-Biljanini izvori (10€)  

-krstarenje ohridskim jezerom

-Svečani docek Nove 2022.godine 

 

Dokumentacija potrebna za putovanje: LIČNA KARTA ILI PASOS.

NAPOMENA: Po trenutnim pravilima, za putovanje u Ohrid, potrebno je da posjedujete brzi antigenski test ILI PCR test ILI potvrdu o vakcinaciji.

 

App Vila VERON nalazi se na samo 100 metara od Ohridskog jezera u okviru grada Ohrida, koji je dio Uneskove kulturne baštine; hotel nudi sobe sa modernim crno – bijelim enterijerom. Besplatan bežični internet je na raspolaganju u cijelom hotelu. www.villaveron.com

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja Agencija Gallileo

Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore br.12

 

Posrednik u prodaji aranžmana: Gorbis Travel

Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore br.15