Pretražite ponudu

Krstarenja    |     Putovanja

Izabrana ponuda
SPLIT – TROGIR - NOVA GODINA

Informacije o ponudi: SPLIT – TROGIR - NOVA GODINA

GORBIS TRAVEL & GALLILEO TRAVEL

NOVA GODINA U DALMACIJI

SPLIT – TROGIR

3 DANA (2 NOĆI), POLAZAK: 31.12.2021.

CIJENA ARANŽMANA: 125€

HOTEL BELLEVUE 3* (centar grada)

 

1.dan 31.12.2021. PODGORICA-SPLIT Sastanak putnika na parkingu ispred Hrama u 07:00h. Polazak za Split, vožnja sa kraćim pauzama za odmor, autobusom turističke klase preko Herceg Novog, Dubrovnika… Dolazak u Split u poslijepodnevnim časovima (oko 15:00h). Smještaj u hotelu Bellevue 3* (hotel se nalazi na fantastičnoj lokaciji, na samoj Splitskoj rivi). Nakon kratke pause slijedi kratko upoznavanje sa centrom grada. Slobodno vrijeme za šetnju. Doček nove godine na trgu, koji se nalazi odmah ispred hotela, ili u nekom od brojnih klubova (u zavisnosti od epidemioloških mjera). SREĆNA VAM 2022. Noćenje.

2.dan 01.01.2022. SPLIT – TROGIR Doručak. Polazak ka Trogiru, gradiću pod kulturnom zaštitom UNESCO-a. Trogir je nastao na mjestu grčkog naselja Tragurion i prepun je građevina koje svjedoče o njegovoj bogatoj istoriji. Tu se nalazi Katedrala s portalom majstora Radovana, Gradska Loggia iz 15.v., Palata Ćipiko, Gradska vijećnica, kao i benediktinski samostan iz 1064. u kojemu se čuva grčki reljef boga Kairosa (boga srećnog trenutka ). Obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za šetnju I individualno razgledanje. Povratak u Split. Organizovani obilazak grada uz lokalnog stručnog vodiča: Dioklecijanova palata, Katedrala Sv. Dujma, Peristil, Grgur Ninski (bronzana skulptura djelo Ivana Meštrovića 1929.g), Narodni trg, Marmontova ulica i Prokurative, Hrvatsko narodno kazalište, Muzej grada Splita…Slobodno vrijeme za šetnju i individualni obilazak grada. Noćenje.

3.dan 02.01.2022. SPLIT – PODGORICA Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, razgledanja grada, šetnju…U dogovoreno vrijeme, polazak za Crnu Goru. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim časovima. Kraj programa.

 

Cijena aranžmana obuhvata :

-prevoz autobusom turističke klase na navedenim relacijama,

-obilasci prema programu – organizacioni troškovi – usluge turističkog vodiča

-2 noćenja sa doručkom u Splitu, Hotel BELLEVUE 3* – strogi centar grada

-izlet u Trogir

Cijena aranžmana ne obuhvata:

-individualne troskove,

-medjunarodno zdravstveno osiguranje

Dokumentacija potrebna za putovanje:

-Pasoš,

Po trenutnim pravilima, za putovanje u Hrvatsku potrebna je potvrda o vakcini ILI PCR test ILI brzi antinegski test.

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja Agencija Gallileo

Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore br.12

 

Posrednik u prodaji aranžmana: Gorbis Travel

Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore br.15